Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gyárban soron dolgozó fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyárban soron dolgozó fiatal csajok, hogy reagálnák le ha egy az irodában dolgozó szintén fiatal mérnök pasi próbálná őket felszedni?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 18. 14:30
1 2 3 4 5 6 7
 51/61 A kérdező kommentje:
Eddig is úgy viselkedtem de ti forgatátok ki a kérdésem.
2023. ápr. 24. 15:59
 52/61 anonim ***** válasza:
80%

Nope, egy anyagias gyökérként viselkedsz.

Azon nincs mit kiforgatni, hogy másokat csak anyagi helyzetük alapján alsóbb vagy felsőbbrendűnek ítélsz.

2023. ápr. 24. 16:25
 53/61 anonim ***** válasza:
75%

Eltelt két hét. Ennyi idő alatt nem sikerült a gyakorlatban odamenni egy csajhoz a gyártósoron, és letrsutelni, hogy mennyire nyitott a Mérnök Úrra?

Akkor hagyd a pichába, nem fog ez neked menni.

2023. ápr. 27. 12:02
 54/61 anonim ***** válasza:
19%
Hát a zöld toyota yaris elég ratyi.
2023. ápr. 28. 14:52
 55/61 anonim ***** válasza:
66%

Amúgy aki tinderen így rákérdez az anyagi helyzetedre, az ugyanolyan értelmi & érzelmi intelligenciával van megáldva, mint te. Egy színvonal vagytok.

Amúgy a mérnökök ritka szarul keresnek, főleg a pályakezdők, gondolom nem robotprogramozó vagy. 🙉

A “gyártósori csaj “szerintem többet keres, mint te. De mondjuk ez is ciki hogy beskatulyázod az embereket sori meg nem sori munkásra😂

2023. ápr. 28. 14:57
 56/61 anonim ***** válasza:
66%
En felszedtem a mernok csajt es en dolgoztam a soron , mondjuk nem vagyok rossz pali , autoval behord a meloba neha elhiv kajazni nekem megeri.
2023. ápr. 28. 15:13
 57/61 A kérdező kommentje:

beskatulyázod az embereket sori meg nem sori munkásra

Nem írtam, hogy ettől emberileg kevesebb vagy nem olyan okos csak annyit írtam, hogy valaszeg nem olyan anyagiasak.

2023. ápr. 28. 15:16
 58/61 anonim ***** válasza:
57%

Miért, szerinted kinek imponál a sajátjánák kicsivel több pénz? Annak akinek nincs, vagy annak akinek van?

Én jobban keresek mint te, ergó nem pénzért jönnék veled össze mert nincs szükségem pénzre, mindent meg tudok magamnak venni.

De pl ha elmész egy vidéki kis faluba, a szegényebb részeken biztos találsz csak magadnak akinek egyből tetszenél mert jobban szituált vagy mint ő. Ergó, a szegényebb csajok sokkal inkább a pénzre buknak.

Ha ez a célod, akkor igen, van náluk esélyed.

Amúgy jó lenne rólad fotót látni, mert szerintem más lehet a gond…

2023. ápr. 28. 15:20
 59/61 anonim ***** válasza:
14%
Ez egy jò kèrdès! Nem is tudom van-e helyes vàlasz a kèrdèsedre mert ember vàlogatja ezt is. Nem függ poziciòtòl szerintem ki kivel ismerkedik. De lehet èn gondolom rosszùl! Ha valakit igazàn èrdekelsz nem azt fogja nèzni mit dolgozol ès mennyièrt. Első beszèlgetèsnèl sen ezek lesznek a kèrdèsei!De ezt majd làtni fogod akkor mikor először talàlkozol ezzel a lànyal! Sok sikert kìvànok neked!
2023. máj. 5. 21:21
 60/61 anonim ***** válasza:
0%
Azonnal HR bejelentés
2023. máj. 14. 14:02
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!