Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mennyire esélyes, hogy bekavar és elhódítja egy szebb nő a férfit, akivel alakulna kapcsolatom??
Megismerkedtem egy férfival a munkahelyemen, munkatársak vagyunk. Elkezdtünk egyre többet beszélgetni majd randira hívott, ami jól sikerült.
Múlt héten bent a munkahelyen beszélgettünk amikor jelzett a telefonja. Furcsán nézett majd láttam válaszol valakinek. Kérdeztem, mi van. Azt mondta egy nő ismerőse kérdezett tőle valamit munkával kapcsolatban, de szerinte ezt a nő magától is kikereshette volna a neten. Megint jelzett a telefon, a nő megköszönte a választ, és láttam megint ír a férfi neki. Kérdeztem mit ír, azt mondta hogy csak annyit hogy szívesen, és nem zavart egyáltalán.
Kérdeztem baj van? Mert olyan fura lett. Mondta, hogy nem is tudja elmondja-e… de pár éve kezdeményezett ennél a nőnél de nem igazán reagált a nő. Ezért furcsállja most ezt. Meg is mondta a nevét.
Persze megnéztem ki ő. Idősebb tőlünk, a férfitől is, három évvel. Nagyon szép nő. Egyedülálló.
Elsején a férfi kiírta, hogy boldog új évet mindenkinek! A nő belájkolta. Aztán megláttam, hogy a férfi új profilképét is belájkolta a nő, az üzenetküldés előtt nagyjából egy héttel. Korábbi posztjait nem lájkolta de most már harmadszorra ad jelet magáról.
Szerintetek akar valamit a férfitől? Es ha igen el tudja szedni? Sokkal szebb mint én, bár idősebb is.
Jövő héten lesz a férfi névnapja, ha akkor is ír akkor veszélyben van az ismerkedésünk?? Szerintetek???
Én tisztáznám a sráccal, hogy legyen 100%-ig őszinte és mondja el ha a nőcitől szeretne/elvár jelenleg valamit.
Főleg ha azt akarja kiélvezni, hogy ketten is oda vannak érte.
Nem szép dolog játszani a másik érzéseivel, ha pedig nem tudja eldönteni mit akar, kérlek tiszteld magad annyira, hogy akkor te magad zárod le, hiába fájó pont.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!