Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőkhözz lenne egy kérdésem?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkhözz lenne egy kérdésem?!

Figyelt kérdés
33 éves férfi lennék és van egy hobbym, az pedig a videójátékozás. Az útóbbi időben megkaptam a nőktől, hogy emiatt nem vagyok férfias és úgymond több is leppatintott. A munkahelyemen csak 4 órát kell dolgoznom és van mellékmunkám is, ezekkel nem keresek rosszúl (gazdag nem vagyok/leszek) kb olyan 800k/hónap, mégis megkapom, hogy én nem tudnék eltartani családot mert nem dolgozom egész nap meg ilyen bullshit dumák. Azt hozzátenném, hogy nem prioritás a videójátékozás, a házban mindig rend van, ruhák frissek, szinte minden nap főzök, de igy is sok a szabadidőm. Nő társaságában nem szoktam leülni gépezni. De a lényeg tényleg ennyire gáz ez számotokra? Emiatt nem lehetek a nők szemében férfi?

tegnap 00:15
1 2 3
 1/23 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem egyáltalán nem gáz, sose szólnék meg emiatt valakit, hogy nem férfias. Különben meg nyilván mindenki más és más, de csak emiatt lepattintani valakit furcsa számomra. Ez a tipikus örök szingli, akinek senki nem felel meg az elvárásainak.
tegnap 00:24
 2/23 anonim ***** válasza:
41%

Elég gyerekes szokás.

Hobby?! Hát nem tudom…

Elég szegényes hobbinak tartom a gombnyomogatásos illúzió kergetést.

Aki komoly kapcsolatot akar, abszolút normálisan a jövőre gondol, s egy nőnek nyilván alap, hogy a választott, potenciális társa ne legyen infantilis, s a hobbija se legyen az.

Közismert a videojátékozás függőség veszélye, ha valaki már “hobbynak” becézi.

Nem beszélve arról, hogy nagyon rossz és veszélyes minta, ha gyereked lesz, s azt látja, hogy apa a sport, olvasás helyett ül és nyomogatja a kütyüt.

Nem fogod elhinni, a 2,5 éves unokám azt mondta:

- Papa, gyere játszani logikait. Tedd le a telefonodat.

Letettem.

-Kapcsold ki!

Hát nem több esze van a gyereknek?

tegnap 00:25
 3/23 A kérdező kommentje:
Gondolkoztam más hobbykon de sajna kevés dolog tetszik, azt nem tettem hozzá, hogy elköltöztem pár éve más városba és nem igazán vannak itt igazi barátaim, csak a munkatársaim de nagyrészük elfoglalt és nem tudok velük minden nap kiülni sörözni, gondolom az sem annyira szimpatikus egy nő számára ha “alkoholista” a párja. Sajna nem találtam más elfoglaltságot. Az olvasás nem köt le, kicsit figyelemzavaros vagyok mikor az olvasásról van szó, nem tudok figyelni mert unalmas számomra
tegnap 00:31
 4/23 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem nincs baj a videójátékozással, az én párom is szokott. Viszont van más érdeklődési köre és nem ezzel megy el minden szabad perce.
tegnap 00:39
 5/23 A kérdező kommentje:
Szokott lenni más programom is, nem ez az egyedüli, de a videójátékozás kb mindennapos, mert nincs mit kezdjek a szabadidőmmel
tegnap 00:42
 6/23 anonim ***** válasza:
71%

1. 33 éves férfi vagy, nem lennél.

2. Megeszem a kalapom, ha ilyen tré helyesírással te 800-at kaszálsz havonta bmeg.

3. Figyelemzavarosan jó, ha zöldségboltosnak felvesznek.

4. Menj a 3,14csába a kamuddal

36F

tegnap 01:02
 7/23 A kérdező kommentje:

1. Ma egész nap dolgoztam és hulla fáradtan írtam le a kérdést, de kiváncsi voltam

2. Van 1 stabil munkahelyem amivel 600k keresek és a második oda csak akkor megyek mikor hívnak

3. Nem vagyok magyarországi magyar, más nyelvet használok a hétköznapokban

4. Ami nem érdekel eléggé arra nem tudok figyelni ezért csak olvasom a szavakat de máshol vannak a gondolataim

5. Nem a férfiak válaszára voltam kiváncsi

6. Ilyen hozzászólással inkább nézz magadba, hogy miért vagy frusztrált

tegnap 01:15
 8/23 anonim ***** válasza:
72%
Nekem gáz, de biztos vannak olyan lányok akik játszanak vagy tolerálják.
tegnap 01:52
 9/23 A kérdező kommentje:
8. Sajnos nem fútottam még össze olyan nővel.
tegnap 01:54
 10/23 anonim ***** válasza:
100%
Mi együtt szoltunk játszani elég sokat. Van ezen kívül életünk, ez csak egy közös program a sok közül. Ez nem férfiasság/nőiesség kérdése. Ez is egy élmény, néha csak valami baromságot játszunk, néha elég bonyolult játékokat. Semmk gondot nem találok ebben.
tegnap 02:30
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!