Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkhözz lenne egy kérdésem?!
Elég gyerekes szokás.
Hobby?! Hát nem tudom…
Elég szegényes hobbinak tartom a gombnyomogatásos illúzió kergetést.
Aki komoly kapcsolatot akar, abszolút normálisan a jövőre gondol, s egy nőnek nyilván alap, hogy a választott, potenciális társa ne legyen infantilis, s a hobbija se legyen az.
Közismert a videojátékozás függőség veszélye, ha valaki már “hobbynak” becézi.
Nem beszélve arról, hogy nagyon rossz és veszélyes minta, ha gyereked lesz, s azt látja, hogy apa a sport, olvasás helyett ül és nyomogatja a kütyüt.
Nem fogod elhinni, a 2,5 éves unokám azt mondta:
- Papa, gyere játszani logikait. Tedd le a telefonodat.
Letettem.
-Kapcsold ki!
Hát nem több esze van a gyereknek?
1. 33 éves férfi vagy, nem lennél.
2. Megeszem a kalapom, ha ilyen tré helyesírással te 800-at kaszálsz havonta bmeg.
3. Figyelemzavarosan jó, ha zöldségboltosnak felvesznek.
4. Menj a 3,14csába a kamuddal
36F
1. Ma egész nap dolgoztam és hulla fáradtan írtam le a kérdést, de kiváncsi voltam
2. Van 1 stabil munkahelyem amivel 600k keresek és a második oda csak akkor megyek mikor hívnak
3. Nem vagyok magyarországi magyar, más nyelvet használok a hétköznapokban
4. Ami nem érdekel eléggé arra nem tudok figyelni ezért csak olvasom a szavakat de máshol vannak a gondolataim
5. Nem a férfiak válaszára voltam kiváncsi
6. Ilyen hozzászólással inkább nézz magadba, hogy miért vagy frusztrált
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!