Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » A nőkhözz lenne egy kérdésem?!

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A nőkhözz lenne egy kérdésem?!

Figyelt kérdés
33 éves férfi lennék és van egy hobbym, az pedig a videójátékozás. Az útóbbi időben megkaptam a nőktől, hogy emiatt nem vagyok férfias és úgymond több is leppatintott. A munkahelyemen csak 4 órát kell dolgoznom és van mellékmunkám is, ezekkel nem keresek rosszúl (gazdag nem vagyok/leszek) kb olyan 800k/hónap, mégis megkapom, hogy én nem tudnék eltartani családot mert nem dolgozom egész nap meg ilyen bullshit dumák. Azt hozzátenném, hogy nem prioritás a videójátékozás, a házban mindig rend van, ruhák frissek, szinte minden nap főzök, de igy is sok a szabadidőm. Nő társaságában nem szoktam leülni gépezni. De a lényeg tényleg ennyire gáz ez számotokra? Emiatt nem lehetek a nők szemében férfi?

jan. 5. 00:15
1 2 3
 11/23 anonim ***** válasza:
70%

2-es, ez a tipikus véleményed van valamiről, amiről fogalmad sincs.

Társasozni szoktál? Vagy arról is ugyanolyan véleménnyel vagy? Hogy kapcsolódsz ki? Netflix sori betesz, agy kikapcsol, és zombulsz? Vagy ugyanez tiktokkal, aktív agyrohasztász?

jan. 5. 02:43
 12/23 anonim ***** válasza:
76%

amit leírtál, abból nekem csak egy dolog "gáz", ha mér ezt a szót hazsnáltad:

Én 800 000/hó jövedelemből 10 év alatt felépítenék eg olyan gazdasági rendszert, hogy tőkejövedelemből megéljek, és ne kelljen már másnak dolgoznom.

Az nekem elég nagy red flag, hogy te ezt nem tudod megcsinálni. Tehát a pénzhez nagyon eltérően állunk hozzá.

Meg azt is megnézném, hogy mennyi időd van a párodra.

Ezt a barátnőid mondták, amiket írsz? Együtt jártatok?

Lehet, nekik máshoz kellene a szabadidőpartner, nem videójátékozáshoz.:)

Ha egész nap ráérnél, én akkor is le tudnálak foglalni a 4 fal közt és azon kívül is néhány évig. ;)

jan. 5. 02:59
 13/23 anonim ***** válasza:
Nekem gáz lenne. Családot nem akarok, senkit nem kéne eltartanod. Viszont gyerekes debilekkel akik hosszú ú-val futnak nem ismerkedek.
jan. 5. 05:46
 14/23 A kérdező kommentje:

12. Eddig sokkal kevesebbet kerestem, az összeg amit leírtam a tavalyi évem átlaga, kb mióta volt a fizetés emelésem. Addig kb fele annyiból gazdálkodtam. Sosem érdekelt a pénz amúgy, baj ha nincs, de nem törekedtem soha azért, hogy gazdag legyek. Az útolsó 2 kapcsolatomból mindketten úgy fogalmaztak, hogy velem nem tudnak közös jövőt elképzelni mert nem tartanak elég férfiasnak. Nem raktam első helyre a videójátékot, csak akkor játszottam mikor ők dolgoztak

13. Nem magyarul végeztem az iskolát

jan. 5. 07:50
 15/23 anonim ***** válasza:
Szerintem nem gáz, ha nem ez az elsődleges az életedben.
jan. 5. 09:35
 16/23 anonim ***** válasza:
Engem sem zavarna, nekem ez normális úgy mond, ezt láttam apukámtól is gyerekként. De nem munka helyett is játszott, csak néha kikapcsolódásként. Nincs ezzel gond, 1-2 játékkal még én is szívesen játszok.
jan. 5. 10:23
 17/23 anonim ***** válasza:
38%
Vetítesz, mintha titok lenne mi a foglalkozásod. Engem ez jobban zavarna. 4 órás melóval havi 800. Még németben sem keresel részmunkaidővel 800at. Egy targoncás ismerősöm hollandiában sem keres annyira jól. Nagyjából 200 át tud félretenni havonta albérlet mellett. Ha tisztán megmarad az a pénz minden kiadás nélkül elképzelhető egy orvosként, pilótaként, de 4 órás részmunkaidővel 800as kereset elég gyanús.
jan. 5. 11:47
 18/23 A kérdező kommentje:
Már bánom, hogy kiírtan mennyit keresek, azt csak azért írtam mert a nőket zavarta, hogy nem dolgozom egész nap csak döglöm és nem tudnák eltartani egy családott
jan. 5. 13:23
 19/23 anonim ***** válasza:
77%

De eleve mi a frásznak indítasz azzal, hogy videojátekozni szoktál? Mi pont tegnap nyomtunk végig a férjemmel egy maratoni Mortal partyt az Xboxon, de nem ez teszi ki az összes szabadidőnket.

Én is játszom, de mellette azért bőven van más program.

Ha összejössz valakivel, akkor nektek is lesz nyilván, de ne azzal indíts már, hogy neked csak a videojáték van, mert ilyen szöveggel én sem ismerkednék senkivel! :D

jan. 5. 17:30
 20/23 anonim ***** válasza:
Ha nem hanyagolsz el a játék miatt és nem megy a kapcsolat rovására akkor engem nem zavar.
jan. 5. 21:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!