Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkhözz lenne egy kérdésem?!
2-es, ez a tipikus véleményed van valamiről, amiről fogalmad sincs.
Társasozni szoktál? Vagy arról is ugyanolyan véleménnyel vagy? Hogy kapcsolódsz ki? Netflix sori betesz, agy kikapcsol, és zombulsz? Vagy ugyanez tiktokkal, aktív agyrohasztász?
amit leírtál, abból nekem csak egy dolog "gáz", ha mér ezt a szót hazsnáltad:
Én 800 000/hó jövedelemből 10 év alatt felépítenék eg olyan gazdasági rendszert, hogy tőkejövedelemből megéljek, és ne kelljen már másnak dolgoznom.
Az nekem elég nagy red flag, hogy te ezt nem tudod megcsinálni. Tehát a pénzhez nagyon eltérően állunk hozzá.
Meg azt is megnézném, hogy mennyi időd van a párodra.
Ezt a barátnőid mondták, amiket írsz? Együtt jártatok?
Lehet, nekik máshoz kellene a szabadidőpartner, nem videójátékozáshoz.:)
Ha egész nap ráérnél, én akkor is le tudnálak foglalni a 4 fal közt és azon kívül is néhány évig. ;)
12. Eddig sokkal kevesebbet kerestem, az összeg amit leírtam a tavalyi évem átlaga, kb mióta volt a fizetés emelésem. Addig kb fele annyiból gazdálkodtam. Sosem érdekelt a pénz amúgy, baj ha nincs, de nem törekedtem soha azért, hogy gazdag legyek. Az útolsó 2 kapcsolatomból mindketten úgy fogalmaztak, hogy velem nem tudnak közös jövőt elképzelni mert nem tartanak elég férfiasnak. Nem raktam első helyre a videójátékot, csak akkor játszottam mikor ők dolgoztak
13. Nem magyarul végeztem az iskolát
De eleve mi a frásznak indítasz azzal, hogy videojátekozni szoktál? Mi pont tegnap nyomtunk végig a férjemmel egy maratoni Mortal partyt az Xboxon, de nem ez teszi ki az összes szabadidőnket.
Én is játszom, de mellette azért bőven van más program.
Ha összejössz valakivel, akkor nektek is lesz nyilván, de ne azzal indíts már, hogy neked csak a videojáték van, mert ilyen szöveggel én sem ismerkednék senkivel! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!