Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A nőkhözz lenne egy kérdésem?!
Figyelt kérdés
33 éves férfi lennék és van egy hobbym, az pedig a videójátékozás. Az útóbbi időben megkaptam a nőktől, hogy emiatt nem vagyok férfias és úgymond több is leppatintott. A munkahelyemen csak 4 órát kell dolgoznom és van mellékmunkám is, ezekkel nem keresek rosszúl (gazdag nem vagyok/leszek) kb olyan 800k/hónap, mégis megkapom, hogy én nem tudnék eltartani családot mert nem dolgozom egész nap meg ilyen bullshit dumák. Azt hozzátenném, hogy nem prioritás a videójátékozás, a házban mindig rend van, ruhák frissek, szinte minden nap főzök, de igy is sok a szabadidőm. Nő társaságában nem szoktam leülni gépezni. De a lényeg tényleg ennyire gáz ez számotokra? Emiatt nem lehetek a nők szemében férfi?jan. 5. 00:15
21/23 A kérdező kommentje:
19. Nem szívesen indítok ezzel, de ha megkérdik mit csinálok szabadidőmben ezt a végén szoktam mondani. Bármilyen más programot is szívesen csinálok, de csak ezt nevezném hobbynak
20. Nem rakom első helyre sőt próbálok én kitalálni valami programot de maga az a tény, hogy videójátékozom ez alapból zavart minden nőt az útóbbi 2 évben
jan. 5. 22:40
22/23 anonim válasza:
Idővel mutatkozik meg, hogy lényegében mennyire függsz a hobbidtól.
Ismerkedtem egy sráccal, szintén ez volt a hobbija, majd 3-4 hónap után CSAK a játék létezett.
Hetente max 24-36 órát tudtunk találkozni, volt hogy akkor is leült játszani...
Nyilván én vetettem véget ennek az egésznek, hisz már korán kiderült mi élvez prioritást.
23/23 A kérdező kommentje:
Tavaly volt egy 5 hónapos kapcsolatom, 3 hónap útán elkövettem azt a hibát, hogy hozzáköltöztem (mert ő akarta), soha nem játszottam előtte, ahogy hazajött a munkából ki is kapcsoltam
tegnapelőtt 06:28
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!