Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Gyárban soron dolgozó fiatal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Gyárban soron dolgozó fiatal csajok, hogy reagálnák le ha egy az irodában dolgozó szintén fiatal mérnök pasi próbálná őket felszedni?

Figyelt kérdés
2023. ápr. 18. 14:30
1 2 3 4 5 6 7
 21/61 anonim ***** válasza:
87%

De legalább ez a kérdés szépen rámutat arra, hogy akik itt az oldalon a nők anyagiasságát hirdetik, elsősorban ők az anyagiasak....

De egyébként értem én, nem az igaziak a szociális készségeid, megesik az ilyen sokakkal. De ahelyett, hogy vádaskodsz, hogy más milyen gonosz, inkább elkezdhetnéd behozni ezt a lemaradást. Ez simán fejleszthető.

2023. ápr. 18. 16:52
 22/61 A kérdező kommentje:
Na 20. akkor tisztázuk a dolgot a zárójeles részeket nem én képzelem oda hanem rosszab esetben kb így kérdeznek rá a dologra...
2023. ápr. 18. 16:54
 23/61 anonim ***** válasza:
77%

22, 20as vagyok

Én a válaszaidat kommentáltam.

A válaszaidból nem derült ki, hogy mit dolgozol és az sem derült ki, hogy hol laksz.

2023. ápr. 18. 17:02
 24/61 A kérdező kommentje:

De kiderült:

Egy gyárban(Flex) MÉRNÖKKÉNT nettó 475e ért(26 évesen kapok ennyit)

Nem albérlet de nem is saját lakás BUDAPESTEN(aller környéke) ami a szüleimé de teljes mértékben én vezetem a háztartást.

ne vaksiz már légyszíves..

2023. ápr. 18. 17:05
 25/61 anonim ***** válasza:
79%
Azért a házszámot ne írd ide.
2023. ápr. 18. 17:06
 26/61 anonim ***** válasza:
85%

24 és.... mivel foglalkozol?:D

Mert oké, hogy a Flexnél, oké, hogy annyi a fizud, de... MIT CSINÁLSZ NAPI 8 ÓRÁBAN?:D

Egy teljesen korrekt válasz az lenne, hogy

"A Flexnél dolgozom mérnökként, elektormos autók akkumulátoraival foglalkozom."

És a "hol laksz" kérdésre továbbra sem válasz, hogy anyádnak mi köze az ingatlanhoz. Az meg, hogy "Budapesten" az lássuk be, egy elég tág fogalom. De igazából ez van a legközelebb a válaszhoz, csakhát ha pl mindketten pestiek vagytok, akkor kvára nem vitte előrébb a beszélgetést:D

Szóval pl egy normális válasz:

"Újbudán, az Allee közelében"

Annyit kellene megértened, hogy egy ismerkedés során történő kérdezz-felelek az nem ugyanaz mint amit az OTP-vel vagy a NAV-val folytatsz. Az OTP és a NAV adatokat gyűjt, a randin meg ismerkedtek. Persze, ott is "adatokat gyűjtünk" de egészen más a kettő mégis.

2023. ápr. 18. 17:15
 27/61 anonim ***** válasza:
80%

Nyilván ez teljes mértékben attól függ, milyen a hölgy, illetve milyen az adott mérnök pasas.

Hasonló a hasonlót vonzza.

Lehet valaki igényes és intelligens érettségivel, illetve lehet érzelmi analfabéta három diplomával, mindegyikre látok példát a környezetemben.

Az anyagiak mindössze olyan materiális tényezők, amelyekre simán ráfoghatod, hogy miért is vagy életképtelen lúzer. Elárulom, hogy hitelmentes budai luxuslakásban is fájó szívvel és derékkal fogsz felkelni, ha amúgy kívül - belül rottyon vagy és moslék a magánéleted.

2023. ápr. 18. 18:52
 28/61 anonim ***** válasza:
71%
13. Neked lehet ennyi a maximum értéked de ettől több egy ember mint munka és státusz . Haljak meg szegényen de boldogsagban.
2023. ápr. 18. 19:12
 29/61 anonim ***** válasza:
11%

28

Hogy parancsolsz? Mi a problémád?

2023. ápr. 18. 20:44
 30/61 anonim ***** válasza:
80%

En nem soron dolgoztam hanem raktarban, de engem egy sori muszakvezeto probalt felszedni, es hat a vegere mar elegge fura lett a helyzet.

Amikor ereztem hogy akar valamit, mar kicsit feltem mert kellemetlen volt.

2023. ápr. 18. 23:06
1 2 3 4 5 6 7

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!