Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Vannak olyan nők akit egyáltal...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Vannak olyan nők akit egyáltalán nem érdekel hogy egy férfi mennyit keres, mert tényleg csak az a fontos hogy normális legyen és szeresse?

Figyelt kérdés
Tehát pl. Az sem probléma ha alacsony a fizetése.

jan. 5. 14:07
 1/7 anonim ***** válasza:
54%
Igen, a csúnyák és a kövérek.
jan. 5. 14:17
 2/7 anonim ***** válasza:
70%
Vannak, de az ilyen nőket jellemzően az sem szokta érdekelni, hogy ők maguk mennyit keresnek, így az anyagi alapok nem biztos stabilak lesznek.
jan. 5. 14:23
 3/7 anonim ***** válasza:
44%
Nincsenek
jan. 5. 14:25
 4/7 anonim ***** válasza:
Nagyon ritka. Egy olyan ember legyen az nő vagy férfi igen is érdeklik valamilyen szinten az anyagiak.
jan. 5. 14:27
 5/7 anonim ***** válasza:
100%
Persze, mint ahogy vannak olyan férfiak is akiknek eeeegyáltalán nem fontos hogy milyen keveset szexel velük a nő, mert csak az számít nekik, hogy normális a nő, és szereti őket.
jan. 5. 14:35
 6/7 anonim ***** válasza:

Engem pl. nem érdekel, higy mennyit keres. De az érdekel, hogy mi a munkája, milyen a munkához való hozzáállása, mennyire tanult, mennyire hagyja el magát, stb.

Szóval összegszerűen nem érdekel a fizetése, még az se,ha átmenetileg munkanélküli.

De az, hogy "normális" legyen (jelentsen ez bármit) és szeressen azért elég kevés.

Nem vagyok amúgy kövér, szerintem csúna se, de ez relatív.

jan. 5. 15:22
 7/7 anonim ***** válasza:
100%

Ismerkedem jelenleg egy férfival, akiről már az elején random kiderült, hogy kb a felét keresi az én fizetésemnek, és én még mindig haladok felfelé a ranglistán, így ez a különbség folyamatosan növekszik. Egyszerűen csak nála alig van feljebb lépési lehetőség.

VISZONT

Én még boldog ennyire férfival még sosem voltam. Ténylegesen bearanyozza a napjaimat a humorával, a kedvességével, a puszta jelenlétével.

A társaságát kedvelem, nem a pénztárcáját.

Ha komolyabbra fordul a téma, összeköltözés stb.. boldogan tenném, nem érdekelne a különbség, mert szeretem őt.

jan. 6. 05:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!