Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak olyan nők akit egyáltalán nem érdekel hogy egy férfi mennyit keres, mert tényleg csak az a fontos hogy normális legyen és szeresse?
Engem pl. nem érdekel, higy mennyit keres. De az érdekel, hogy mi a munkája, milyen a munkához való hozzáállása, mennyire tanult, mennyire hagyja el magát, stb.
Szóval összegszerűen nem érdekel a fizetése, még az se,ha átmenetileg munkanélküli.
De az, hogy "normális" legyen (jelentsen ez bármit) és szeressen azért elég kevés.
Nem vagyok amúgy kövér, szerintem csúna se, de ez relatív.
Ismerkedem jelenleg egy férfival, akiről már az elején random kiderült, hogy kb a felét keresi az én fizetésemnek, és én még mindig haladok felfelé a ranglistán, így ez a különbség folyamatosan növekszik. Egyszerűen csak nála alig van feljebb lépési lehetőség.
VISZONT
Én még boldog ennyire férfival még sosem voltam. Ténylegesen bearanyozza a napjaimat a humorával, a kedvességével, a puszta jelenlétével.
A társaságát kedvelem, nem a pénztárcáját.
Ha komolyabbra fordul a téma, összeköltözés stb.. boldogan tenném, nem érdekelne a különbség, mert szeretem őt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!