Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van egyáltalán itt gy NORMÁLIS fiú?
Figyelt kérdés
Fiúk!Debreceniek,akar valaki ismerkedni egy 16 éves lánnyal?
Bumkók és jópofa beazólok kiméljenek:-) .Bene vagyok egy jó sétába,sütibe (persze nem neked kell fizetni),plazazasban:-)
Várom jelentkezésed:-) :-)
2013. nov. 22. 20:38
1/15 anonim válasza:
Nem.
Vannak helyette perverzek, örökszüzek, pedofilok, siránkozók, erőszakosak, és mi, trollok.
3/15 anonim válasza:
Nehogy már ne hagyd magad fizessen a fiú... 15/F csak az ország másik feléről :/
5/15 anonim válasza:
Azt mondja, jópofa beszólók...Hát ez aranyos.Ha közelebb laknál, megengedném, hogy megcsókold a lábam.
6/15 kiskivancsi79 válasza:
bealázók akar lenni szerintem
8/15 anonim válasza:
Én normális voltam, kihasználtak. De amióta bunkózok, érdekes, sokkal jobban érvényesülök.
9/15 anonim válasza:
Normális vagyok és debreceni, de sajnos már 21 éves. :D
10/15 anonim válasza:
Édes Istenem. Olyan gáz ez a kíirás, hogy már én égek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!