Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Milyen parkereso oldal van, ahol normalis emberek vannak fent komolyabb egzisztenciaval? 26N
Elittárs az egyetlen ilyen jellegű társkereső oldal amiről tudok de nem meglepő módon nem vagyok regisztrálva.
Mellesleg aki az egzisztenciát veszi prioritásnak egy párkapcsolatban az már nem lehet normális az én szememben de, hát én csak az egyszerű pórnép közé tartozom.
Pl. randivonal.hu
Platina előfizetéssel (4e Ft 3 hónapra) tudsz szűrni szinte mindenre, így a keresetükre, vezetői beosztásukra is. Akit pontozol, vagy bejelölsz kedvencnek, az látni fogja.
Azért arra számíts, hogy nem csak a vezetőket, de már a multis szenior mérnököket, tanácsadókat is (500e nettó felett) általában elég jó partinak tartják a nők, így az ilyen férfiak sok kényeztetést kapnak. Még ha egy kapcsolat elején tényleg a tenyerükön hordanak is(pl. télen nyaralás a világ nyári felén), akkor se legyél benne biztos, hogy nem csak rövidtávú kellemes játékszerként használnak.
36F
Ismerek a környezetemben kemény 30 körüli menedzser csajokat (aki pénzügyi hatékonysági mutatók alapján karácsony előtt is utcára raknak családos embereket). Az érdekes az, hogy mellettük pont visszafogottabb, náluk gazdaságilag kevésbé sikeres, tipikusan náluk pár évvel fiatalabb jóképű mérnökök vannak.
Régi mondás:
Két dudás nem fér meg egy csárdában.
Tehát ha kemény nő, vagy akkor nem biztos, hogy domináns férfival lennél boldog. Kemény nők tapasztalataim szerint jobban szeretik az engedelmesebb férfiakat.
36F
Látom kapod az észt! :) De ezen az oldalon ha kicsit is ilyesfajta elvárásod van már anyagias vagy! Én értem mire gondolsz! De az utólsó két válaszolóval egyetértek!
Oldalt nem tudok ajánlani mert szerintem érdemesebb élőben ismerkedned! Sokkal egyszerűbb! De megértem ha eleged van azokból akik miatt kiírtad a kérdésed!
25/N
Én értelek kérdező.
Én olyan nőt keresek aki csinos,igazi nőies,mosolygós,ad magára nagyon,jár edzésre,belevaló,igazi vagány csaj,nőiesen öltözködik.
Plusz mellette fogadja el,hogy sokat dolgozok,mert karrierista vagyok meg sokat sportolók,ezért ritka aki ezt így elfogadja,hogy csak hétvégén tudunk találkozni.
Nincsen veled baj,van igényed ennyi az egész,aki ezt nem érti meg az nem érti,hogy az embernek vannak elvárásai,mindenkinek vannak.
Érdekes csajnak tűnsz kérdező
26Ffi karrierista
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!