Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami rondarandi.hu nevű oldal. Ha nem kívülről, hanem belülről vagyok ronda, akkor ott a helyem? Vagy van külön oldal ilyenek részére is?
belülről elég ronda mindenki
csupa vér
Mennyire vagy ronda belűről?
Egyébként vigyázz, mert ha egy pici önbizalmad is van, már nem is regisztrálhatsz oda.
Sejtettem, hogy jönnek olyan válaszok is, amilyenek jöttek. :) Azt se felejtsétek el, hogy a kutyán kívül a könyv az ember legjobb barátja. A kutyán belül viszont túl sötét van olvasni.
Komolyra fordítva a szót, belül úgy vagyok ronda, hogy nem tudok úgy viselkedni, ami a nők számára vonzó. Sokat olvastam a témában, tanultam pszichológiát, és persze van személyes tapasztalatom is, de képtelen vagyok rá. Változnom kéne, mégpedig sokat, de nem akarok. Akkor az már nem én lennék.
Persze ez alapján a kérdés költőinek tűnik még számomra is, mert ha nem tudok vonzó lenni, akkor kereshetek akárhol. Csak hát sz** így ez az egész.
Kíváncsiságból bele néztem abba az oldalba, de több a civakodás, gúnyolódás és a trágár szöveg, mint hogy egymásra találnának :/
Röviden, agyilag fogyatékosok társkeresője :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!