Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem találok már végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok már végre egy viszonylag normális férfit, létezik egyáltalán még ilyen?

Figyelt kérdés
Normális, tanult nő vagyok, nem csavargok, nincs káros szenvedélyem, mégsem találok olyan férfit, akit komolyabban érdekelnék attól, hogy megdugjon.... 1-2 találkozás után, szinte már nem is érdeklődnek, nem tudom mi a baj velem? Pedig nem adom magam könnyen, sokak szerint csinos, szép, ápolt vagyok...
2013. nov. 13. 12:27
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
Rám igaz a leírás, viszont már foglalt vagyok.
2013. nov. 13. 12:28
 2/22 anonim ***** válasza:
sajnos már nem léteznek, aki esetleg létezik, annak van nője
2013. nov. 13. 12:28
 3/22 anonim ***** válasza:
Most mondjam azt, hogy én ugyanilyen vagyok csak férfiben? Úgysem hinnéd el te sem és mások sem a 31%-os hasznosságom miatt.
2013. nov. 13. 12:30
 4/22 anonim ***** válasza:

jaja, az utolsót én nyúltam le.

Mellesleg az, hogy tanult vagy meg csinos, meg ápolt, csak egy dolog. Ha nem vagy elég szórakoztató, akkor mindegy.

2013. nov. 13. 12:30
 5/22 anonim ***** válasza:
75%
Miért nem találok már végre egy nem pénzéhes nőt, létezik egyáltalán ilyen?
2013. nov. 13. 12:35
 6/22 A kérdező kommentje:
véleményem szerint elég szórakoztató is vagyok... csak nem csitri, ami a mai férfiaknál előny...
2013. nov. 13. 12:42
 7/22 anonim ***** válasza:
Hát látod, mégsem tudod őket megfogni, valszeg nem olyan a személyiséged.
2013. nov. 13. 12:43
 8/22 anonim ***** válasza:

Itt vagyok, mégsem írtál rám. Ennyi.

3-as

2013. nov. 13. 12:46
 9/22 anonim ***** válasza:

Mióta előny a mai férfiaknál a csitriség? Te miről beszélsz? Na ezért sincs pasid mert így gondolkodsz, hogy a 'mai férfiak...'.

Rossz helyen keresgélsz. Aki meg megfelelő lenne azt kapcsiból elutasítod gondolom, mert jaj ez gáz, ez csöndes, ez nem elég kemény, blabla.

2013. nov. 13. 12:50
 10/22 anonim ***** válasza:
Jaj, hát ő nem ismerkedik neten, meg amúgy se azért írta a kérdést, blablabla.
2013. nov. 13. 12:52
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!