Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem találok már végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok már végre egy viszonylag normális férfit, létezik egyáltalán még ilyen?

Figyelt kérdés
Normális, tanult nő vagyok, nem csavargok, nincs káros szenvedélyem, mégsem találok olyan férfit, akit komolyabban érdekelnék attól, hogy megdugjon.... 1-2 találkozás után, szinte már nem is érdeklődnek, nem tudom mi a baj velem? Pedig nem adom magam könnyen, sokak szerint csinos, szép, ápolt vagyok...
2013. nov. 13. 12:27
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Kérdező: nem a csitriség előny, csupán a férfiak nem szeretik, ha egy nő már befásult.
2013. nov. 13. 12:53
 12/22 anonim ***** válasza:

- Az 1-2 találkozás hogy jön össze? Netes beszélgetés majd utána randi? Vagy személyesen hívnak el randizni?

- Esetleg mesélhetnél 1-2 publikus dolgot Magadról, mert lehet, hogy itt lehet a bibi (pl.: proszektúrán dolgozol)

- "Nem adom magam könnyen" - ez Neked mit jelent? Közlöd 5 perc után, hogy Neked hónapokig kell kitartóan udvarolni és akkor talán lehet valami több is?

2013. nov. 13. 14:07
 13/22 A kérdező kommentje:

-inkább neten vagy telefonon hívnak el randizni, de nem járok szórakozni, mivel a környéken nincsennek komoly helyek, csak gimis pub-ok

- 180 magas vagyok, ez is probléma lehet, mert szeretem a magasabb férfiakat, és erre azok is ritkák, akik tetszenének vagy felkeltenék az érdeklődésemet

-általában külső alapján, míg meg nem ismernek, azt gondolják hogy én egy beképzelt nő vagyok akinek a pénz számít, ami nem igaz

2013. nov. 13. 14:58
 14/22 anonim ***** válasza:

Azért szép lassan fény derül a részletekre is.

Legyen legalább 185-190 cm? Erre a férfiak háromnegyede kapásból kiesett.

Van egy nagyon erős sejtésem, hogy nagyon sokat számítanak neked a külsőségek. Az ilyen külsőségek alapján történő ismerkedések vége pont az szokott lenni, hogy megdug, aztán lelép.

2013. nov. 13. 15:08
 15/22 anonim ***** válasza:

Nem írtad, hogy akikkel eddig találkoztál, azok Neked mennyire tetszettek? Volt olyan, akivel belevágtál volna egy kapcsolatba? (A második válaszod mondjuk nem éppen erre utal.)

Ezeken a külsőségeken lehet változtatni. Legyél visszafogottabb, kedvesebb, mosolygósabb! A randin a beszélgetés alatt simán le lehet szűrni, hogy ki a beképzelt és ki az, aki csak (valószínűleg tévesen) ezt sugározza kifelé.

Amúgy az ország melyik részén laksz (hogy "errefelé" nem találsz magas férfit)? Csak azért kérdezem, mert nem hinném, hogy egy területen koncentrálódnának a magas vagy alacsony férfiak.:)

2013. nov. 13. 15:23
 16/22 anonim ***** válasza:

"sajnos már nem léteznek, aki esetleg létezik, annak van nője"

Pont, hogy igenis léteznek és elsősorban a nőkkel van a gond. http://www.gyakorikerdesek.hu/szerelem-szex__parkapcsolatok_..

2013. nov. 14. 02:32
 17/22 anonim ***** válasza:
Utolsó: sikerült beszúrnod egy olyan kérdést, ahol senkit sem érdekelnek a kérdező nyavajái és amihez hasonlót én is ki tudnék írni, más kérdés, hogy a modik azonnal törölnék, mert megérzésem szerint itt csak a nőgyűlölő kérdéseknek van helye.
2013. nov. 14. 08:18
 18/22 A kérdező kommentje:
van olyan aki tetszik, akivel minden nap beszélek, de május óta kétszer sikerült vele találkozni, mert neki gondot jelent az, hogy fél órára lakik :S az ilyenekkel nem tudok mit kezdeni, hiába írja naponta hogy én kellek neki... :S
2013. nov. 14. 11:53
 19/22 anonim ***** válasza:

Azért az is beszédes, hogy neki ez gondot jelent. Mi a pasimmal másfél órára lakunk egymástól, de ha már együtt vagyunk, akkor napokat töltünk együtt.

Ha mindketten ugyan úgy éreztek a másik iránt, akkor érdemes lenne vele erről beszélned szerintem és így megoldódna a problémád is.

2013. nov. 14. 12:01
 20/22 anonim ***** válasza:

Fél óra az nem távolság, itt valami más probléma van. Ha tényleg tetszenél neki és Téged akarna, akkor már lépett volna.

Azt tudom mondani, amit korábban: próbálj kifelé jobban ragyogni és legyél nyitottabb.

2013. nov. 14. 14:26
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!