Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért nem találok már végre...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért nem találok már végre egy viszonylag normális férfit, létezik egyáltalán még ilyen?

Figyelt kérdés
Normális, tanult nő vagyok, nem csavargok, nincs káros szenvedélyem, mégsem találok olyan férfit, akit komolyabban érdekelnék attól, hogy megdugjon.... 1-2 találkozás után, szinte már nem is érdeklődnek, nem tudom mi a baj velem? Pedig nem adom magam könnyen, sokak szerint csinos, szép, ápolt vagyok...
2013. nov. 13. 12:27
1 2 3
 21/22 A kérdező kommentje:
a fél órás távolságra lévő férfi pénteken azt mondta hogy szombaton találkozunk, szombaton behívták dolgozni, azt mondta hogy majd vasárnap, vasárnap beteg lett, majd hétfőn, tegnap kiment a bokája, majd szerdán....... szerdán mit fog kitalálni? kíváncsian várom :D amúgy jókat kacagok rajta!!! xD
2013. nov. 19. 13:24
 22/22 anonim ***** válasza:
Már hogyne lennének szabad és teljesen normális férfiak! Képzeld még gazdagok is vannak köztük. Pontosan az a problémájuk, mint neked: senkinek se kellenek, amelyik nővel meg mégis alakul valami, ott hamar kiderül, hogy a nő csak játszadozik, szemétkedik vagy csak futólag kellett neki egy pasi.
2015. jún. 10. 11:42
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!