Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hová tűntek a normális fiúk? Szeretnék már végre egy első barátot de nem olyat aki iszik, cigizik stb. Már nem vagyok benne biztos hogy létezik-e egyáltalán olyan akit én keresek.16/L
utolsó: hát van, akinek visszataszító, ha dohányzik a pasija/csaja.
Mellesleg énis "normális" vagyok...:D 19/F
Nem dohányzom, de ha úgy adódik akkor bizony tudok inni haverokkal, de ez nem olyan sűrűn fordul elő, ettől még normálisnak tartom magam.
Viszont hol van olyan értelmes, normális lány aki nem krva, nem buta, van egy kialakult képe a világról, és nem használja ki a normális fiúkat? Mer lassan én sem hiszem, hogy van ilyen. :)
Nem tűntek el a normális fiúk, és pont, hogy nem ilyen nem iszik nem cigizik fiút nehéz találni
hanem olyat akik nem csak azért jár veled, szeret, és nem tiszta bu*is cuccokba jár...
Nem tűntek el a normális fiúk, és pont, hogy nem ilyen nem iszik nem cigizik fiút nehéz találni
hanem olyat akik nem csak azért jár veled, szeret, és nem tiszta buzás cuccokba jár...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!