Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik szerelem első látásra?
csak azért mert mostanában ilyen kérdések vannak: szerelmes vagyok egy srácba, igaz nem ismerem és...
meg ilyen, van egy lány akibe szerelmes vagyok, igaz csak egyszer láttam és...
csak ezért...
Hát sztem meg létezik..!!
Énish...ien esteltbe estem =/
CSk én bezséltemis veleh megminden amdjnem összejöttünk utána OMG..semmi:S
Átbaszott...szal igazából???
NEM LÉTEZIK..!!
Énis azthittem meg minden h járunk madj meg stb...madjnem azis volt de utáa kiderült h átbaszott szal eléggé szarvolt.!!
NE ESS TEIS EBBE A HIBÁBA...sztem..!!
Én csak leirtama véleményem...ha nemt etszik bocsika..!
na szejja ;)
Ha van valakinek erre 'antennája', és azonnal megérzi a másik személy lényegét, a kisugárzása egyértelműen megérint, vagy csak valami hülye benyomás...nos akkor igen.
Pl. hallottam egy párról, akiket a reggeli fáradtság hozott össze. A lány nagyon kómásan kelt fel, mint mindig, ezért felemás térdzoknit húzott. A fiúnak ez annyira megtetszett (tudta nélkül, később gondolt csak vissza rá), hogy leszólította. Ma már házasok.
Szerintem igen. De ritka, és nem feltétlen ebben kell bízni.
Igen, létezik. Egy édesanya első látásra beleszeret az újszülött kisbabájába. :) Ja, de várjunk, ez sem jó, mert akkorra már régesrég szereti :)
Én nem hiszek benne. Első látásra vonzalom: igen. Első látásra fellángolás: igen. Na de szerelem? Magában a szerelemben is sokáig kételkedtem...
Van párom, és nagyon szeretem őt. Jobban, mint eddig bárkit, de ez már rég több, mint szerelem. Vagy ha ez a szerelem, akkor nem tudom, egyesek mit vannak úgy oda... Lehet, h túl racionális vagyok, és én ennél már messzibb látok... Közös jövőt tervezünk... Kinőttem már azt a hősszerelmes korszakot. 22/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!