Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elmúlhat az első szerelem valaha?
Régebben szerettem egy fiut részemről igazi szerelem volt és az első,ő nem szeretett,beletörődtem,úgy éreztem túl is vagyok rajta,mert úgy is volt mások is tetszedtek.Az utóbbi napokban amikor meghallom a hangját vagy meglátom elfog ugyanaz az érzés mitn régenEl fog ez valaha múlni,vagy nem,tapasztalatok is jöhetnek.Bocsi ha hosszu lettem.
14/L
Elmulik, de mindig egy szep emlek marad.
Meg ha sok ev utan mosolyogsz is magadon, amikor visszagondolsz, de el nem fogod felejteni.
26/F
hát 14 évesen régebben ?:D cool alsós szerelem :D
nekem elmúlt az " első szerelem" :D mint a pinty :D
19F
Én 14 évesen szerettem bele először valakibe, és 4 évig szerettem, de ő erről nem tudott. De amikor már negyedikesként az utolsó napokat töltöttük a gimiben és egyszer véletlenül összenéztünk (ez a kép és mozdulat az agyamba égett), még akkor is olyan érzés volt mint akit hasbaütöttek.
Most 22 vagyok, 3 éve vagyok együtt a párommal, de Ő még mindig gyakran eszembe jut.
L
02-24 23:05
Ez nagyon aranyos és még az aranyosnál is romantikusabb, de a legtöbb esetben roppant nagy hülyeség. 00:08 voltam.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!