Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Létezik szerelem első látásra?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Létezik szerelem első látásra?

Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik a kérdés de találkoztam egy lánnyal sokat agyaltam ezen nem is talákoztam inkább csak láttam és egy pillanatra mint a jég lefagytam és ez a felkiáltás ment végeb önmagmba hogy "tyűűűűűűű huuu ******.tehát külsöre elolvattam mikor megláttam.felkerstem a lányt és beszéltem vele mit modnjak olaj volt a tüzre iszonyat rendes és még szép is. és tanácstalan vagyok mert ijet nem éreztem csak amikor legutóbb szerlems voltam(itt egy óriási sziv dobbanásra gondolok aki szerelmes vagy már volt szerelmes az tudja mire gondolok)....de ez hogy lehet ? hiszen csak 1x találkoztunk? kész röhej mindne megfogott benn a külselye a személyisége...fel lángolás lenne ? nem hiszem annál méllyebek ezek az érzések....nem tudom tanácstalan vagyok segítsetek
2008. aug. 9. 03:40
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
90%

Szerintem létezik szerelem első látásra, bár ezek általában tényleg nem olyan mély érzelmek, mint a hetek, hónapok alatt kilakult szerelmek, hiszen a mondás is úgy tartja, hogy lassú víz partot mos... és ami könnyen jött az könnyen megy. Az igazi szerelem kialakulásához nem csak egy pillantásra vagy egyetlen beszélgetésre van szükség. A szerelem érzése, sokkal mélyebb és bonyolultabb ennél. Mikor beleszeretünk valakibe, megszűnik a külső és a belső, és már azt szeretjük ami és aki valójában, magát az embert!

Én azt tanácsolom Neked, hogy ne hamarkodj el semmit, ismerd meg a lányt mégjobban! :)

2008. aug. 9. 08:23
 2/11 anonim válasza:
90%
Szerintem nem fellángolás.Én is így voltam vele mikor tavaly megismertem egy srácot.Azóta szeretem:)
2008. aug. 9. 09:56
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
Létezik ilyen.Velem is volt már,hogy szerelem volt első látásra(kölcsönösen).Több mint 5 évig voltunk együtt.
2008. aug. 9. 10:04
 4/11 anonim ***** válasza:
szerintem igen!én is így vagyok vele:)
2008. aug. 9. 10:07
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Szia!Igen nálunk is ez volt!1.5éve tart!Ja és ráadásul tavkapcsiban vagyunk!:(
2008. aug. 9. 21:26
 6/11 anonim ***** válasza:
100%
Létezik.9 éve tart. Ne szalaszd el, szerintem nem lesz több.
2008. aug. 9. 21:35
 7/11 anonim ***** válasza:
Nem,az nem szerelem
2008. aug. 10. 04:34
 8/11 anonim ***** válasza:
Igen, létezik. Számomra igen. És biztos, hogy az az érzés az is tud lenni. % éve vagyok együtt azzal akit megláttam:D
2008. aug. 10. 07:29
 9/11 anonim ***** válasza:

Figyu én csajommal úgy jöttünk össze, hogy mentem a suliba 6-kor :S és mind2-en leszáltunk villamosról 61-esre aztán amikor felakartam szálni a combinora észrevettem megpillantottam amikor már jelzett, hog ajtók zárodnak lejöttem és követtem :D aztán leült leültem mellé és szép lassan elkezdtünk beszélgetni. És Összejöttünk.

Tehát. Létezik... Csak megpillantottam..

2008. aug. 18. 15:48
 10/11 anonim ***** válasza:

Létezik... Pl. Mindkettern egymásra néztek és látjátok elve, hogy hú :D ez aztán.. és akkor a belső is pont megfelel :D És hát BUMM Rátaláltam...

SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA :)

2009. jan. 3. 11:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!