Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik szerelem első látásra?
Szerintem létezik szerelem első látásra, bár ezek általában tényleg nem olyan mély érzelmek, mint a hetek, hónapok alatt kilakult szerelmek, hiszen a mondás is úgy tartja, hogy lassú víz partot mos... és ami könnyen jött az könnyen megy. Az igazi szerelem kialakulásához nem csak egy pillantásra vagy egyetlen beszélgetésre van szükség. A szerelem érzése, sokkal mélyebb és bonyolultabb ennél. Mikor beleszeretünk valakibe, megszűnik a külső és a belső, és már azt szeretjük ami és aki valójában, magát az embert!
Én azt tanácsolom Neked, hogy ne hamarkodj el semmit, ismerd meg a lányt mégjobban! :)
Figyu én csajommal úgy jöttünk össze, hogy mentem a suliba 6-kor :S és mind2-en leszáltunk villamosról 61-esre aztán amikor felakartam szálni a combinora észrevettem megpillantottam amikor már jelzett, hog ajtók zárodnak lejöttem és követtem :D aztán leült leültem mellé és szép lassan elkezdtünk beszélgetni. És Összejöttünk.
Tehát. Létezik... Csak megpillantottam..
Létezik... Pl. Mindkettern egymásra néztek és látjátok elve, hogy hú :D ez aztán.. és akkor a belső is pont megfelel :D És hát BUMM Rátaláltam...
SZERELEM ELSŐ LÁTÁSRA :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!