Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Létezik szerelem első látásra?
Figyelt kérdés
Tudom hülyén hangzik a kérdés de találkoztam egy lánnyal sokat agyaltam ezen nem is talákoztam inkább csak láttam és egy pillanatra mint a jég lefagytam és ez a felkiáltás ment végeb önmagmba hogy "tyűűűűűűű huuu ******.tehát külsöre elolvattam mikor megláttam.felkerstem a lányt és beszéltem vele mit modnjak olaj volt a tüzre iszonyat rendes és még szép is. és tanácstalan vagyok mert ijet nem éreztem csak amikor legutóbb szerlems voltam(itt egy óriási sziv dobbanásra gondolok aki szerelmes vagy már volt szerelmes az tudja mire gondolok)....de ez hogy lehet ? hiszen csak 1x találkoztunk? kész röhej mindne megfogott benn a külselye a személyisége...fel lángolás lenne ? nem hiszem annál méllyebek ezek az érzések....nem tudom tanácstalan vagyok segítsetek2008. aug. 9. 03:40
11/11 anonim válasza:
Ja, létezik, velem is volt ilyen, illetve éppen van:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!