Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vannak itt olyan megkeseredett 25+ éves férfiak (én 32), akik már kifejezetten utálják a nőket, amiket azok tettek velük (visszautasítás, hazudozás, kihasználás, megcsalás, házisárkányosság)? Vannak egyáltalán normális nők?
Igen, vannak itt ilyenek, nemsokára ide gyűlnek, hogy együtt gyűlölhessétek a nőket. Ha egy nő panaszkodik, hogy bántja vagy megcsalja, megalázza a párja, otthagyták, csalódott, mindig azt írják ezek a pasik, hogy az ő hibája, nem tudják sajnálni. Csak önmagukat tudják. Szánalmasak. Lelsz majd itt sok rokon lélekre...
Amúgy én sajnálom ami veled történt....de a helyedben átgondolnám, mi a baj velem. Komolyan. Negatív gondolkodás, a felelősség áthárítása, áldozat szerepben való tetszelgés.....csak mondom. Hogy változtathatsz rajta. Ha akarsz. Persze, nem fogsz...
Az egész női nemet azok miatt a szajhák miatt utálod, akikkel összehozott az élet?
Nem állhatsz intelligencia szintjén valami magasan.
Engem is vertek már át, hazudoztak, visszautasítottak, szédítettek pasik és mégsem utálom az egész férfi nemet.
Mindezek ellenére egy fiú volt és van az életemben, akivel komoly párkapcsolatban élek, vele feküdtem le először, pedig már nem vagyok tizenéves kis taknyos liba.
Én nőként írok. Mik a hibáid? Csak a jó tulajdonságaidat sorolod fel+kávé, pia.
Már most beléd tudok kötni hogy általánosítassz. 27 éves vagyok és tudod én is mégéltem ezt-azt, volt aki piált mellettem és kötekedett, néha meg is csapkodott, volt aki kisemmizett és ellopta mindenem, nem nagy értékek de nekem sokat jelentettek mert kőkeményen dolgoztam értük. Na hopp, sajnos így jártam, éppen nem fordultam pszichológushoz a problémáimmal és??? Nem utálok minden férfit, ha a csalódások miatt mindenki így álna a dolgokhoz már nem lennének párkapcsolatok, nem gondolod? Fel a fejjel és nézz magadba picit.
Vannak, itt rinyáltok minden második kérdésben :D
Szerintem nem vagy normális értékrendű ember, ha utálod a nőket, bocsi (nem igazán), de a nőgyűlölet valahogy sehogy sem fér össze a jó értékrenddel meg rendes-kedves személyiséggel lol.
Ne minket okolj már azért, mert alkoholista vagy, és bele akarsz dögleni a saját nyomorodba.
2-es.
Ha csak visszautasítást megalázást kinevetést,és egyetlen jó szót nem kapnál az életedben az ellenkező nemtől,te is hasonlókat gondolnál és nem ezt írnád most ide... :)
Csak nőként agyondicsérnek,férfiként meg csak ezt kapod,ha nem születtél helyesnek...
Ne rinyálj már légy férfi a ku.va istenit....
Nőnek férfi kell, nem picsogó kiskutya....
Nem mondom azt hogy tedd le a piát, ha ivás Neked jó, akkor igyál, de könyörgöm légy férfi.... ezért nem kellesz senkinek, és ezert hagytak ott, mert a nőnek férfi kell...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!