Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Hány visszautasítás után...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hány visszautasítás után múlik el a visszautasítástól való félelem?

Figyelt kérdés
Engem úgy 10-szer utasítottak vissza, mivel nem sokat próbálkoztam, és egyre kevésbé kezd megijeszteni a dolog. Az elején persze nagyon szörnyű. Van olyan akit már egyáltalán nem érint meg a dolog?
2016. szept. 6. 19:02
 1/7 anonim ***** válasza:

Szerintem ez nagyban függ a visszautasítás stílusától.

Ha normálisan közli hogy nem szeretne semmit akkor nem gáz, de ha pl a képedbe röhög akkor az elég kellemetlen lehet.

2016. szept. 6. 19:04
 2/7 anonim ***** válasza:
100%
Kb. 300 után már nem féltem annyira.
2016. szept. 6. 19:22
 3/7 anonim ***** válasza:
80%

Jól írja az előző, kb. 300 visszautasítás szükséges hozzá, de azért tegyük azt is hozzá, hogy ez egyénfüggő, van, akinek kevesebb, van akinek több, attól függ, hogy ki milyen mélyről jött.

Zsedényi Csaba azt írja a "Kulcs a nőkhöz" című könyvben, hogy 250 nőt kell megszólítani ahhoz, hogy az ember valamennyire tudja, hogyan is működnek a nők. Ezzel magam is teljes mértékben egyetértek, ez a minimum.

Én naponta 10 nőt szoktam megszólítani gyakorlásképpen, de majd tervezem emelni ezt a számot. Ha valaki kezdő, szerintem a napi 5 lehet a minimum, amit ha egy héten öt napot csinál, akkor heti 25 nő, az egy hónapban 100.

A Mystery újonc programban egyébként heti 4x12 megszólítás szerepel, ami egy év alatt 2000 nyitással egyenlő. Ez is tervben van, csak most a saját programomat szeretném még befejezni, amit erre a hónapra terveztem. :-)

2016. szept. 6. 19:32
 4/7 anonim ***** válasza:
0%

nem múlik el soha!

:P

16L

2016. szept. 6. 19:34
 5/7 anonim ***** válasza:
Minél több visszautasítás ér, annál később. Lehetséges, hogy sohasem múlik majd el.
2016. szept. 6. 20:33
 6/7 anonim ***** válasza:
53%

"Minél több visszautasítás ér, annál később. Lehetséges, hogy sohasem múlik majd el."

->Ha nem is múlik el teljesen, mindenképpen nagy mértékben csökken majd a sok gyakorlásól, és megtanulja kezelni, hogy ne okozzon gondot az ismerkedésben. Ez egészen biztos.

2016. szept. 6. 21:40
 7/7 anonim ***** válasza:

Bizony, a gyakorlástól múlik.

Nekem 1 visszautasítástól (ami később mint kiderült nem volt visszautasítás, csak egy csúnya félreértés), óriásit nőtt az ingerküszöböm, egy szinte biztosra vehető, extrém bíztató kapcsolat reményét lezuzó váratlan visszautasítást, elég könnyen átvészeltem, pedig tényleg minden úgy tűnt hogy ebből lesz valami (jó randi, sok nevezéssel, percekig csókolózással amit a lány kezdeményezett, mindennapi üzengetéssel).

2017. márc. 25. 21:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!