Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nem akarom megbántani, mit mondjak neki?
Háttér röviden: Mivel állandón lesajnálnak az ismerőseim hogy nincs párom ezért végül énis elhittem hogy ez a bajom regisztráltam egy társkeresőre, de rájöttem hogy tévedtem (törölni meg lehetetlen magam, már nem tudom hanyadszor próbálom de nem küldik a mailt). Nagyon nincs szükségem senkire, most belegondoltam hogy ahányszor közeledett volna valaki felém mindig elfutottam, olykor szó szerint is.
Van egy srác aki nagyon nyomul, még facebookon is megtalált valahogy (pedig nem is nagyon beszéltünk), de bőgőbörcsöt kapok ha arra gondolok hogy vissza kellene jelölnöm. Mivel valószínűleg megismerne ha látna (van esély rá hogy összefutunk), ezt a lelkinyomoroncságomat nem nagyon szeretném neki kitalálni hogy elterjedjek mint egy frigid freak... viszont megbántani sem akarom. Mit csináljak? Lehet a szó nélkül lelépés lenne a legjobb akkor csak simán bunkónak tartana és annyira nem ütné mellbe a dolog, nem?
Nem fogadod el a bejelölést, letiltod.
Ha élőbe összefuttok, akkor megmondod, hogy bajos időszakod van, nem akarsz senkit, amúgy meg nem vagy az esetem, szeva.
Szerintem kb ennyi, nem olyan nehéz egy nemet mondani.
2.nak igaza van!
Ha nem akarsz tőle semmit,de akkor is legyen már annyi benned,hogy elmondod neki őszintén,és nem reménykedik tovább.Igy is úgy is "mellbe fogja ütni" a dolog ha úgy alakult nála..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!