Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Van hogy a lányok csak azért...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van hogy a lányok csak azért mondják ezt mert nem akarják megbántani a másikat?

Figyelt kérdés
Barátnőmnek kimondtam hogy szeretem, mire ő is azt mondta hogy ő is szeret. Ezt lehet hazudni? Pl még nem szerelmes de a hangulat miatt, vagy hogy meg ne bántson még is kimondja. Vagy ha már kimondja akkor csak komolyan gondolhatja?
2011. dec. 27. 18:49
 1/6 anonim ***** válasza:
persze hogy lehet hazudni..csak azt szerintem ha ismered már jól akkor észre is veszed..
2011. dec. 27. 18:52
 2/6 anonim ***** válasza:

mármint hogy hazudik.

miért úgy érzed nem mondott igazat?

2011. dec. 27. 18:52
 3/6 anonim ***** válasza:
Ez igen gyakori védekezésmódja a csajoknak. Nem fontos az hogy egy csaj mit mond, sokkal inkább az a lényeges hogy hogyan mondja, milyen hangsúllyal. A csajoknál sokkal fontosabb ennél a testbeszéd.
2011. dec. 27. 18:53
 4/6 A kérdező kommentje:
Nem tudom, én elég korán mondtam szerintem, ő meg úgy mondta hogy nem tudtam ki venni a hangjából hogy igaz vagy sem.
2011. dec. 27. 18:53
 5/6 anonim ***** válasza:

szeretlek!!!<3

látod ennyi

2011. dec. 27. 18:55
 6/6 anonim ***** válasza:
Figyeld meg hogy milyen a testbeszéde (pl. tartózkodó, magába-húzódzkodik). Mert igazán nincs értelme a szavaknak amiket kimond egy csaj. Nincs igazi tartalmuk, sokszor és sokat mondanak olyat amit nem is úgy gondolnak, mégis "úgy jött ki". Ezért legközelebb ha vele vagy arra figyelj. Ha feléd fordul sokat, nem húzódik el tőled, stb, akkor tényleg igazat mond. Próbáld megcsókolni is, érintsd meg és figyelj arra hogy azután mit tesz.
2011. dec. 27. 18:59

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!