Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mire vegyem, hogy nem áll készen? Visszautasítás ez?
Figyelt kérdés
A munkhelyem székhelyén, ami pár 100 km-re van tőlem megismertem egy helyes fiút, magas, eg y pár hónappal idősebb, hamar egymásra hangolodtunk már egy éve, de barátnője volt, aki még most is meg van és a távolság is közre játszott, de mindig meg van a szikra. Tavaly körbe mutatta a vásost, mint egy randin. Most meg pár napot abban a városban töltöttem, végig smseztunk, flortoltunk, és én nem is tudom hirtelen már olyan temakat beszeltunk, hogy a mellem igazie.. elhivtam hát, tegye próbára, jöjjön cigizni, jött, de sietett. Persze én olyan heves voltam, hogy egy csókot is kierőszakoltam tőle.. de abba hagyta, hogy ennek nem most jött még el az ideje, még nem áll készen, de viszont alig tudta abba hagyni. Én meg megsértődtem, hogy nem is köszöntem mikor elment. Ezzel kész vége? egy végleges visszautasítás?2016. máj. 31. 21:08
1/1 anonim válasza:
Bizonytalan. Felesleges játszanod a hülyegyereket és megsértődni, majd ha akar keres, idő kell neki aztán lehet, hogy keres, lehet, hogy nem. Barátnője van, nyilván bonyolult neki az ügy, talán önmagát sem érti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!