Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi a véleményetek erről?
Teljesen jogos.
Elvégre a 21. században élünk. A fiú megtette a maga kötelességét. 2x kosarazva lett (most mindegy miért, de a végeredmény 2 visszautasítás volt).
Ha a lány valóban akar tőle valamit, akkor az ő dolga keresni a srácot ezek után.
Sok lány van, és 12 egy tucat. Lesz majd másik :)
A lány kérdését, miszerint mért nem jelentkezett a srác, nem tartom jogosnak. Ha kétszer kosarazta ki elfoglaltságra-bármire hivatkozva a srácot, és tényleg nem az volt az indoka, hogy nem akar a sráccal találkozni, randizni, akkor miért nem lépett a lány, lehet azt finoman is-ajánlani egy másik időpontot a talira a lefújt helyett, vagy felvetni egy másik programlehetőséget-pl. ne menjünk el arra a szórakozóhelyre, mert sajna annyi időm nincs, de egy kávére szívesen összefutnánk, vagy hasonlók.
A srácot megértem ezek alapján, hogy így viselkedett, maximum finomabban fejezhette volna ki magát. Egy pici sértettséget érzek benne a válaszok alapján, amit teljesen meg tudok érteni.
És nő létemre mondtam ezt, amit mondtam.
A srácban van némi sértettség, az vitathatatlan....
A lány részéről meg az a furcsa, hogy a fiú arra sem méltatja, hogy köszönjön neki, mikor Ő nem utasította el a közeledését, csak nem úgy jöttek össze a dolgok(elmondása szerint tényleg nem volt szándékos) ahogy szerette volna. Amikor odament a lány a fiúhoz elmondta,hogy most már jobban van,meggyógyult és nem szeretne rosszban lenni vele.
Szerintem is jogos, és korrekt viselkedés.
Eleve a második lemondás után a lánynak már amikor megírja, hogy nem tud menni, illene jelezni egy-két konkrét (!) időpontot, amikor már tuti rá fog érni. Nem pedig csak annyit írni, hogy "most nem jó", és kész. Ebből nyilván az következik, hogy a másik fél érdektelen, egy normális férfi pedig feleslegesen nem erőlteti rá magát olyan nőre, akit nem érdekel. Minek köszönjön, alázkodjon meg ismét, ha a nő egy hét alatt egy betűt nem írt neki?
"Minek köszönjön, alázkodjon meg ismét"
Ha a köszönés egyeseknek alázkodás, akkor már értem, miért van ez a rengeteg bunkó, tapló ember a világon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!