Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Ti mit gondolnátok erről az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ti mit gondolnátok erről az egészről?

Figyelt kérdés

Van egy srác, akivel neten ismerkedtünk meg (badoo), és hetek óta beszélgettünk, aztán már találkozgatunk is.

Úgy tűnik mindketten jól érezzük magunkat a másik társaságában, tegnap megvolt a csók is....erre most ránéztem badoon, és látom hogy tegnap éjfélkor még használta a Kiemelőt. (Ami ugye azt jelenti, hogy jelenjen meg minél több lány számára, minél többen észrevegyék).

Közben meg a cselekedeteiből, ill. beszélgetésből úgy tűnt, hogy komolyan gondolja a dolgot....Ti mit gondolnátok?

28 évesek vagyunk....

2015. nov. 22. 09:04
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
Én azt gondolnám, hogy lyukra játszik. Ha nekem alakulna már egy kapcsolatom, a társkeresőt sem használnám, főleg ha már egy csók is volt. Ez az én véleményem. De lehet rosszul gondolom.
2015. nov. 22. 09:08
 2/11 anonim ***** válasza:
Jól gondolod 1-es. Randizgatás közben már nem szabad társkeresőzni.
2015. nov. 22. 09:14
 3/11 anonim ***** válasza:
köszi, hogy megerősítettél! :) Amúgy férfiként gondolom így :D
2015. nov. 22. 09:17
 4/11 A kérdező kommentje:

De akkor miért dumáltunk majdnem egy hónapig? Meg ha együtt vagyunk, látszik h jól érzi magát, nem akar hazamenni...

És amúgy jók szoktak lenni a megérzéseim, ő nem tűnik egy olyan "mindenkit megdugok" csajozós típusnak...

2015. nov. 22. 09:19
 5/11 anonim ***** válasza:
Franc tudja, mi motiválta, mikor "kiemelte magát". Benne van a lukra játszás is, ahogy előttem írták. Ha együtt vagytok, érezd jól magad, ne ezzel foglalkozz, és légy körültekintő. Ha jól érzed magad vele, ha megvan köztetek a kölcsönös vonzalom, akkor ennek nem lesz jelentősége.
2015. nov. 22. 09:25
 6/11 anonim ***** válasza:
Kettős életet él, ilyen egyszerű. 1 hónapja beszéltek már, júj az rengeteg idő.:D 1 hónap alatt ugyan nem fogod megismerni, még 1 év alatt sem. Esetleg mi lenne, ha megkérdeznéd mit alakít a társkeresőn?
2015. nov. 22. 09:26
 7/11 anonim ***** válasza:
Attól hogy egy hónapja beszélgettek, még simán lehet, hogy abban az egy hónapban ő tőled függetlenül is randizott, lefeküdt pár lánnyal stb, és egy hónap után most te lettél a soros nála.
2015. nov. 22. 09:30
 8/11 A kérdező kommentje:
Persze, ezzel nincsen semmi gond, addig csak dumáltunk, én is lefeküdtem mással....csak most úgy éreztem, hogy tényleg akar valamit, valami komolyat... de akkor lehet rosszul gondolom..
2015. nov. 22. 09:35
 9/11 anonim ***** válasza:

"addig csak dumáltunk, én is lefeküdtem mással."

LOL. Egymásnak vagytok teremtve!

Kikéred, hogy miért emeli ki magát, mikor te ismerkedésetek alatt mással dugsz! OMFG!

Istenem kérlek ments meg az ilyen ... nőktől!

2015. nov. 22. 10:51
 10/11 A kérdező kommentje:
Amíg az interneten ismerkedtünk! Azt sem tudtam élőben milyen!!
2015. nov. 22. 10:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!