Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nektek mi a véleményetek erről?
Lehet akar valamit tőled :)
De ezek csak találgatások kérdezz rá nem vesztesz vele semmit.
Én jártam egyszer úgy egy lánnyal, hogy sokat írtam neki, mindig próbáltam vinni a beszélgetést, de sokszor csak tőmondatokban válaszolt és sosem kérdezett vissza, kizárólag csak válaszolt az általam feltett kérdésekre. Úgy voltam vele, biztosan csak félénk, ezért folytattam a dolgot. Viszont ő sosem keresett engem, sosem írt rám önszántából. Az elején napi szinten írtam neki, próbáltam beszélgetni. Ha én kérdeztem, sokáig tudtunk beszélgetni, de visszakérdés alig-alig érkezett. Jólvan, kicsit el is ment a kedvem az egésztől, 1-2 hétig nem is írtam neki semmit. Aztán úgy voltam vele, ismét megpróbálom, ha érdeklem őt, akkor biztosan jól fog neki esni, hogy ennyi idő után ismét felkerestem, de ugyan az volt a szituáció. Mivel erősen egyirányúnak éreztem az érdeklődést, nem is kerestem többet és ő sem engem.
Visszajelzések hiányában nem fogja tudni a másik fél, hogy te mit is gondolsz róla, illetve mit akarsz kihozni a dologból. Nyilván ilyenkor az ember arra gondol, hogy "csak én keresem, ő sosem keres, akkor biztos nem érdeklem".
#5-ös vagyok
Régebben biztos nagyobb volt a lelkesedése, ezért írt többet neked. Viszont ez a kezdeti lelkesedés egyre inkább alábbhagyhatott, mivel úgy érezhette, a két fél egymás iránt mutatott érdeklődése nincs azonos szinten. Lehetséges, hogy ő is úgy volt vele, mint én, hogy megpróbálja még egyszer, mivel nem lett lezárva, levegőben maradt a dolog. Lehet azt érezte, hogy "áhh, ezt a lányt biztosan nem érdeklem, minek foglalkozzak vele". Aztán telt múlt az idő, átgondolta, elbizonytalanodott, tett még egy próbát. Kérdezz tőle te is dolgokat, nem kell azon agyalni, hogy mit kérdezz, bármi lehet, hidd el, örülni fog neki. Majd meglátod, hogy lesz változás, hidd el nekem.
Ez teljesen érthető a részéről. Akkoriban te voltál neki az első, veled szeretett volna foglalkozni, de nem kapott korrekt visszajelzéseket, ezért feladta a dolgot. Nyilván nem várt arra, hogy ez változni fog-e, ezért másik lány után nézett, aki valószínűleg oly módon viszonozta az érdeklődését, ami a fiú számára megfelelőbb volt, mint a te esetedben.
Viszont, amikor írtál neki, azzal jelezted felé, hogy mégis csak mutatsz iránta valamicske érdeklődést, így csúnyán írva "elrakott talonba". Ha volt is köztük valami a másik lánnyal, lehet, hogy most szakítottak, így ismét képbe kerültél. Ezt nem feltétlen úgy kell felfognod, hogy "na, ha nincs más, akkor jó leszek én is". Véget ért a dolog a lánnyal és most ismét tud időt szánni rád. Itt nagy esélyed, most van lehetőséged változtatni a távolságtartásodon és megmutatni neki, hogyan is érzel valójában. Ne szalaszd el ezt a lehetőséget, mert harmadik már biztosan nem lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!