Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek hogyan lehetne vele erről beszéli? Húzós téma.23L
Szóval...Van egy srác, ki nagyon tetszik. Barátok vagyunk, bár ő nagyon sokszor célozgatott már kettőnkre, kérdezgette többször is, hogy járnék e vele, ha szabad lenne...
Úgy vettem észre, hogy talán fél szakítani, vagy fél valamitől. Olykor depisnek is tűnik. Önértékelési zavarai és komoly önbizalom hiánya is van... De ez engem nem érdekel, nem zavar. A mai világban senki sem elégedett, bár az ő elégedetlensége azért másabb. Látom, hogy boldogtalan. Aktívan és féltékenyen érdeklődik az magánéletem legintimebb dolgai iránt is.
Tuti van valami lelki baja, a haverjai is észrevették.
Érzem, hogy vágyik rám, mondja is (nem csak szexuális téren), de valami a kapcsolatában tartja és az szerintem nem a szerelem.
Jó lenne ezt vele megbeszélni, bármi is legyen a vége... De hogyan?
Próbáltam beszélni erről már vele, hol reflexből azt mondta, nem válaszol, nem beszél erről, hol látszott, hogy nyűg neki az egész.
Tippek?
Ùgy birom ezeket. Ez a van nője,de tudom,hogy szeret,kellek neki.
Ès belemagyaràzzàtok,hogy a félelem tartja a kapcsolatàban meg ilyenek,de boldogtalan...
Nem köti 3 kisgyerek,lakàs,stb...
Ha annyira kellenél neki,veled lenne. Ideje volna felnőni.Hidd el,ha valaki szeret,az minden követ megmozgat a màsikért.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!