Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Visszautasítás mint öröm?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Visszautasítás mint öröm?

Figyelt kérdés
Már annyit kaptam, hogy azt hiszem függőjévé váltam. A szenvedést is meg lehet szeretni és függőjévé lehet válni. Ez párosítva a szexuális frusztrációval meg a kilátástalan, magányos élettel, elég komoly szenvedési szintet megüt. És azt vettem észre, hogy egyre több kell, ezért direkt próbálkozom minél több lánynál, hogy minél több visszautasítást kapjak, és ráadásul nem is könnyítek magamon kézzel, hagyom, hogy csak gyűljön a frusztráció. Valaki tapasztalt hasonlót magán, hogy egy idő után elkezdte szeretni a visszautasításból adódó szenvedést?
2016. aug. 17. 09:04
 1/3 anonim ***** válasza:

Hát nem... Engem ez csak egyre mélyebbre taszít, és nagyon megnehezíti a dolgom. Mivel én betegesen rettegek a vissza utasítástól.

Viszont van egy jó hírem: ha neked ilyen jellegű vágyaid vannak, akkor annak minden további nélkül tudsz hódolni, hiszen nem kell mást tenned, mint elmenni egy buliba, vagy egy plázába, és ott leszólítgatni a kis kiket kifejtett cicababákat... Ennél könnyebb dolgot el sem tudnék képzelni...

2016. aug. 17. 10:20
 2/3 anonim ***** válasza:

Nem tapasztaltam, de ez egy létező jelenség

Nem jó, de létezik ilyen

2016. aug. 17. 10:40
 3/3 A kérdező kommentje:

Gubchee

És akkor hogyan éled napjaid? Vagy beletörődtél abba, hogy nem lesz senkid? Vagy pedig még mindig reménykedsz, hogy megtalálod azt a lány, aki elfogad és szeret?

2016. aug. 17. 15:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!