Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tinderen normalis, hogy amig tobb srac is kepben van egy lanynal, addig egyaltalan nem erdeklodik?
Több oka lehet, hogy hanyagol, szerintem nem ez a fő oka.. Nálam ha több srác is van, mindig van egy "kedvenc"(akinek a legjobbak a képességei írásban/fogalmazásban), először őt szoktam megnézni élőben, ami általában csalódás, mert ha valaki ügyesen ír, élőben kevésbé tud kibontakozni és egyszerűen nem élvezem a vele töltött időt. Aztán jön a következő.
Szerintem a legtöbben így vagyunk vele, mikor aktívan társat keresünk.
Sajnos(vagy nem) a legtöbben viszont nem keresünk aktívan társat, csak fent vagyunk, hátha jön valaki, aki teljesen "megfog", annyira jó társaság, a többiekkel meg múlatjuk az időt. Mint élőben.. Szóval szerintem teperj jobban írásban, ha érdekel a csaj, de fel is hívhatod, vagy válthatsz úgy, hogy hallja a hangod, ha úgy érzem az inkább a te tereped. Aki nagyon aktív arra oda szoktunk figyelni és attól függően mennyire tetszik, vagy találkozunk vele, vagy megmondjuk, hogy bocs, nem vagy szimpatikus.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!