Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csak ázsiai nőkkel matchelek Tinderen?
Figyelt kérdés
Ronda lennék? De akkor miért húz jobbra egy ázsiai nő? Vagy ő összeházasodna még egy ronda pasival is?2022. júl. 19. 10:10
1/7 anonim válasza:
Kamuk.
A legtöbb magyar férfi amúgy is ázsiai nő fétises :D ha ők nem találtak, mert azt látják, hogy az ázsiaiak válogatósok, akkor neked is csak kamuk irogathatnak, húzogathatnak.
2/7 anonim válasza:
Nem tudom, én ezt nem tapasztaltam. Amúgy az ázsiai nők jó alakúak, de az arcvonásokat nem tudom megszokni. Egyébként szerintem elég bunkók is sokan.
3/7 A kérdező kommentje:
2
De mit nem tapasztaltál? Nem matchelsz velük?
Én elég csinosakkal matchelek, magyar meg európai nővel egyáltalán. Még afrikai csinosakkal is matchelek.
Nem tetszenek a fizimiskám a fehér nőknek? Van ilyen?
2022. júl. 19. 10:54
4/7 anonim válasza:
Gondolom attól si függ hol van a lakhelyed beállítva. Ha Kínában, ne csodálkozz, de pesten is sok a migráncs...
5/7 anonim válasza:
2-es:
Élőben hány ázsiai nőt láttál? Más a testalkatuk mint a médiába :D
6/7 anonim válasza:
Mert úgy nézel ki, mint egy rizs.
7/7 anonim válasza:
5-ös:
Metrón elég sokat, meg az utcán, étteremben, boltban...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!