Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miert nem írnak a fiúk Tinderen, akikkel matchelek?
Nekem meg az van, hogy match.
Írok, utána nem kapok választ a lánytól.
Amugy én próbálgattam itt a dolgokat.
A saját képemmel kaptam 6 lájkot az első nap talán 100 db kedvelés után. Haverom szerint az nagyon jó arány hogy 100 nőből 6 visszajelzett.
Utána csináltam egy másik tindert, egy nagyon jó pasas képét tettem ki, szerintem tizes csávó. Ott is csak ilyen 20 match gyülhetett össze...
Szerintem a nők egyértelműen felszínesek, és csak azt kedvelik aki még a 10 esnél is jobb pasas.
A férfiak meg kedvelnek mindenkit, nem felszínesek szívesen beszélgetnek egy átlagos nővel is.
Én egy átlagos nőre is kiváncsi vagyok, pl hogy szereti e azokat a filmeket amiket én, közös hobbi, közös érdeklődés stb.
a nőknél is így kéne legyen, de ők inkább a külsőre adnak.
9#
Megerősítem amit írsz. Angliában élek. Múlt hét szombaton elmentem egy szórakozóhelyre. Meglepődtem, mert nők szólítottak le engem. Pedig átlagos vagyok csak.Ja és ez már nem először fordult elő velem.
Ha egy férfi leszólított egy nőt, akit én láttam egyik se volt bunkó, mindegyik mosolygott és egy picit legalább beszélgetett a próbálkozóval. Ha nem is jött össze a férfinak, akkor sem döngölték sárba az önbizalmát. Mosolygtak mindketten egyet és elköszöntek. Van még hova fejlődni Magyarországon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!