Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg ilyen szövegek jönnek be Tinderen ismerkedéskor más nőknek? Mit gondoltok a videóról?
Fáj,bmeg , fizikai fájdalmat èrzek , végignézni nem bírtam , csak tekergettem.
A top komentbe meg ment egymàs faxànak szopkodása ,annak is csak a tetejét olvastam el.
150k-s nézettség.
És mondom ezt úgy, hogy egyik rokonom ezeknek a gyökereknek dolgozik.
Ffi
Általában teljesen lényegtelen a szöveg, a kinézet dönt. Jó kinézettel egy béna szöveg is nyerő lehet.
A youtube link meg egy poénvideó, de sokaknak tényleg ez jön be.
Valaki árulja már el, hogy amikor a tinderről van szó, miért pontozza le pár élettelen, ha leírják, hogy ott a kinézet dönt? Konkrétan volt felmérés arról, hogy a társkeresőn az emberek több, mint 80-90%-a el sem olvassa az illető bemutatkozását, hanem csak megnézi a képeket és az alapján dönt.
De, elég csak esetleg leülnötök pár ismerősötökkel is beszélgetni. Jó kinézettel a legtöbb srác simán elmondja, hogy béna kommunikációval is összehozták a szexet.
Szóval, na... A szokásos lepontozó női brigád próbáljon már meg néha legalább minimálisan gondolkozni. Tudom, nehéz nekik, mert naponta itt tobzódnak a frusztrációikkal és itt megtehetik, hogy megváltoztatják a valóságot maguknak, de attól az még a monitor/telefon után még nem lesz ám olyan, amilyennek ők akarják.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!