Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Más is azt látja, hogy az ismerkedni vágyó nők 95%-a budapesti? 40 km-re lakom onnan, de aki budapesti, nem ismerkedik olyannal, aki nem ott lakik, máshol meg úgy tűnik, alig van valaki (pl. Tinderen, stb).
Sajnos Pesten elég nagy távolság az a 40 km.
Már egy Újpest-Csepel kapcsolat is necces.
Nekem nem okozna gondot, főleg, hogy a munkám kapcsán is hetente többször járok Budapesten, de azt látom, hogy aki budapesti, annak ez már kizáró ok.
Csak sajnos a fővároson kívül nem is igen van találat.
Budapest majdnem 2 milliós nagyváros, agglomerációval 3,5 millió. Nyilván itt van a legtöbb szingli nő...
Ezt honnan veszed, hogy a nem budapestieket alapból kiszórják? Közlöd vele, hogy fóti vagy váci vagy budaörsi vagy, és elhajt, vagy mi?
Én írnék fehérváriaknak (nekem még közelebb is van, mint Budapest), de nem nagyon van onnan senki.
Ez még nem akkora távolság, hogy csak hétvégén tudnánk találkozni. Hétköznap munka után (17 óra után, de a legtöbben addig egyébként is dolgoznak) bőven lenne idő, nem csak fél óra. Volt, akivel ismerkedtem Budapestről, és hétköznap találkoztunk legtöbbször, 17 óra után beültünk valahova nem egyszer, ebből nem volt probléma, nem emiatt lett vége.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!