Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A Tinderen lehet Magyarországon élő feketebőrű pasikkal ismerkedni?
Figyelt kérdés
L202017. jan. 3. 19:48
1/8 anonim válasza:
Persze :D
Az több kollégám is fent van
De az egyikkel arról beszéltem, hogy zavarja, hogy sok lány csak azért akar lefeküdni vele, hogy elmondhassa, hogy volt feketével.
2/8 anonim válasza:
Nem sajnos csak halottakkal, mivel az ilyenek kihaltak mikor még rabszolgák voltak és így most moshatom magamnak a szennyest.
Nem vagyok raasszista elénézést, ha színesbőrű olvassa ezt, pusztán idióta kérdésre idióta választ kell adni véleményem szerint, bírom a legtöbb fekete stílusát, főleg a rappereket.
3/8 anonim válasza:
nekem már elegem van tinderből hogy folyton irogatnak bőrszinem miatt
6/8 anonim válasza:
Nem lehet. Köztudott, hogy Tinderen egy ilyen kép várja az újonnan regisztráltakat: [link]
7/8 anonim válasza:
Gondolom lehet, mivel nekem mindig kihoz pár feketét. :D
8/8 anonim válasza:
Szia! Hogyne lehetne! :) Én is ezt tettem, amíg ott meg nem találtam az igazit. :) Aki szintén nem fehér. :)
Ha akarsz róla beszélgetni, írj! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!