Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
MIlyen gyakran van sikeres randitok Tinderen keresztül?
Figyelt kérdés
Pár napja regisztráltam és már van pár randim. elég gyors más társkeresőkhöz képest. Viszek magammal úvszert azrt biztos, ami biztos.2016. aug. 29. 08:47
3/8 anonim válasza:
Én ugyan nem vagyok fent rajta, de semmi jót nem hallottam még róla.
4/8 anonim válasza:
Nekem sajnos nem jön össze átlag egy csajnál több hetente. :(
5/8 anonim válasza:
Nekem még párom sincs 2+1 hete, télen is fent voltam vagy 2 hónapot, egyetlen beszélgetés jött össze, de bolond volt a csaj :DD
24/F
7/8 Becykeee válasza:
Én nem várnék semmi komolyabbat tőle.. Ez pont az az oldal ahol unatkozik a sok gyerek, és mindenbe bele ülnek. Sok sikert.
8/8 anonim válasza:
Április közepén regisztráltam rá. Azóta úgy 10 lánnyal találkoztan róla személyesen.
3 lánnyal dugtam a Tinderről. Átlagban olyan szépek voltak, amilyen jóképű én vagyok, semmi kilengés egyik irányba sem.
250 körüli matchem volt róla, ha ez számít
24/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!