Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Megbántam, hogy ghostingoltam...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Megbántam, hogy ghostingoltam mit tegyek? 25/F

Figyelt kérdés

Van egy lány akivel februárban lefeküdtem és egyszerűen nagyon egy hullámhosszra kerültünk,konkrétan szerelmet vallottam neki és ő is nekem, rengeteget beszéltünk egészen március közepéig. Valami ott megszakadt bennem talán a távolság miatt (nem egy országban lakunk) és elkezdtem ghostingolni. Néha adtam neki életjelet magamról, de alapvetően nem beszéltünk, ő próbálkozott. Most teljesen elült a dolog, nem ír már nekem teljesen érthetően, snapen szoktunk egy egy képet küldeni egymásnak de nulla reakcióval és az sem rendszeres. Megbántam, nagyon, hogy elengedtem, mert tényleg úgy érzem, hogy ő lehetne az igazi az életemben.

Szerintetek ha újra ráírok megbocsájt nekem? Nincs indokom arra, hogy miért csináltam ezt, de nagyon hiányzik.

2023. ápr. 4. 19:19
1 2 3 4
 11/36 anonim ***** válasza:
89%
Ha annyira fontos lett volna, akkor nem bánsz vele így.
2023. ápr. 4. 21:34
 12/36 anonim ***** válasza:
25%
Semmit, mert azóta már van neki párja több mint valószínű.
2023. ápr. 8. 12:26
 13/36 A kérdező kommentje:
Nincs párja azóta sem, nézem minden felületen amin csak lehet.
2023. ápr. 8. 14:50
 14/36 anonim ***** válasza:
90%
Engedd el, csak magadnak hazudsz, ha azt hiszed, van még esélyed nála.
2023. ápr. 8. 15:05
 15/36 anonim ***** válasza:
81%
Akkor írj rá, kérj elnézést, magyarázd el miért tűntél el, lehet ad esélyt, de ha nem ad, akkor fogadd el a döntését.
2023. ápr. 8. 15:05
 16/36 anonim ***** válasza:
57%
Nézd én 21 év után írtam rá egy volt csajomra, hogy lenne e kedve találkozni, és volt neki 6éve együtt is vagyunk.
2023. ápr. 8. 16:15
 17/36 anonim ***** válasza:
94%

"..írtam rá egy volt csajomra"

Elmondhatatlan szégyenérzet kapna el, ha felnőtt férfiként így beszélnék.

2023. ápr. 8. 16:36
 18/36 anonim ***** válasza:
0%
Miért hogy kéne beszélnie egy felnőtt férfinak?
2023. ápr. 8. 16:55
 19/36 anonim ***** válasza:
100%
Megérdemled a sorsod te köcs*g
2023. ápr. 8. 19:38
 20/36 anonim ***** válasza:
100%
Hagyd békén.
2023. ápr. 8. 21:45
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!