Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ghostingolnak a pasik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ghostingolnak a pasik?

Figyelt kérdés
Az előbb tök jól eldumáltam egy sráccal egy társkeresőn, aztán a beszélgetés közepén egyszercsak már nem tudok írni többet, mert már nem elérhető a profilja. Előtte 5 perccel kértem, hogy ha bármi miatt nem szeretne többet beszélgetni, akkor írja meg, ne tűnjön csak úgy el. Természetesen, de én se tűnjek el, ez volt a válasza. Erre eltűnt a francba. Ez mire jó?
2022. jún. 12. 19:35
 1/10 Mathus ***** válasza:
88%
a kérdésre: hazaért a felesége a játszótérről a gyerekekkel. vagy vmi hasonló.
2022. jún. 12. 19:41
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Milyen platform ez pontosan? Ha valakinek nem elérhető a profilja az akár jelentheti azt is, hogy automatikusan törölték, pl. mert sokadjára reggelt kamu fotókkal ugyanarról a telefonról/IP címről/...? Amúgy már eleve az elég furcsa kérdés volt tőled, hogy írja meg neked, hogy ha már nem akar veled beszélgetni. Ilyet miért kérdeztél egyáltalán, volt valami okod?
2022. jún. 12. 20:05
 3/10 anonim ***** válasza:
93%
Vagy értfogy a személy.
2022. jún. 12. 21:25
 4/10 anonim ***** válasza:
mi az az értfogy?
2022. jún. 12. 22:32
 5/10 Sunshinedoll ***** válasza:
51%
Mert az érzelmi intelligenciájuk közelíti a nullát, éretlenek mert az apjuk sose engedte őket sírni.
2022. jún. 12. 23:36
 6/10 anonim ***** válasza:
A fő kérdés már megint totál általánosító... Én is kérdezhetném, hogy miért ghostingolnak a nők. Sem a tiédre, sem az enyémre nem lehet egzakt választ adni, az adott személytől függ, hogy miért ghostingol.
2022. jún. 13. 01:32
 7/10 anonim ***** válasza:
Amiért a nők is...
2022. jún. 13. 07:03
 8/10 Sunshinedoll ***** válasza:
28%

#6 A kérdés nem általánosító, hanem a férfiakra vonatkozik, mert feltételezem, a kérdezőt a férfiak esete érdekel.

Bezzeg olyanokhoz nem írjátok ezt, hogy a férfiaknak miért van péniszük? Sose láttam ilyenek alatt olyat h "ez általánosítást, mert nőknek is lehet péniszük" holott hát tudjuk, h lehet csak hát azt nem mindenki szereti elfogadni.

Nem kell mindenre boszorkányt kiabálni.

És igenis lehet különbség az indokokban nemi alapon, mert máshogyan szocializálódnak a férfiak és máshogyan a nők a társadalomban, amik - meglepően - rányomják a bélyegt az ember viselkedésére és komplexusaira.

2022. jún. 13. 21:40
 9/10 anonim ***** válasza:

"A kérdés nem általánosító, hanem a férfiakra vonatkozik"

Ha "a férfiakra" vonatkozik a kérdés, akkor igenis általánosító. A kérdés kifejtésében egy konkrét esetet írt le a kérdező. A helyes kérdés kb. ez lett volna: "Szerintetek miért ghostingolhatott ez a férfi?" VAGY megkérdezi azt, hogy "Van olyan általános ok, ami miatt ghostingolnak a férfiak?"

"Bezzeg olyanokhoz nem írjátok ezt, hogy a férfiaknak miért van péniszük? Sose láttam ilyenek alatt olyat h "ez általánosítást, mert nőknek is lehet péniszük" holott hát tudjuk, h lehet csak hát azt nem mindenki szereti elfogadni."

Hatalmas butaságot írtál.

2022. jún. 13. 23:13
 10/10 Sunshinedoll ***** válasza:
0%

A kérdés a FÉRFIAKRA vonatkozik mint egy embercsoport és annak egyes példányaira, akit érint a kérdés. Nem tudom, mi ez a mániátok az általánosítással, mindenre ezt kiáltjátok, csak épp gondolkozni nem szoktatok. Akinek nem inge, ne vegye magára, de a kérdés h miért ghostingolnak a férfiak. Nem az h miért ghostingol minden egyes férfi az univerzumban. Az utóbbin már lehet duzzogni a sarokban, az előző z egy tök releváns kérdés.

Aki pedig nem hiszi, h nőknek is lehet pénisze, annak a nőiség/férfiasság érzete elég gyenge lehet ha külsőségeken alapszik.

2022. jún. 14. 18:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!