Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ghostingolt másodszorra is?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ghostingolt másodszorra is?

Figyelt kérdés

Szeretném megérteni, hogy aki ilyen miért viselkedik úgy ahogy. Ugyan az történt, mint az előző randi után.

Elmondta, hogy miért lenne nekem ő olyan jó választás. Furcsának tartottam, hogy az első találkozáson felvetette az összeköltözést. Később megbeszéltük a következő randi napját. Onnan nem válaszolt az üzeneteimre a Facebookon pedig folyamatosan posztolt engem levegőnek nézve. Most egy hónap múlva megkeresett és randit kért, mondott pár szívszorító kifogást a múltkorira, viszont komolynak tűnt, így belementem. Ugyan azokat a dolgokat vetette fel, mint az első randin és sajnos utána is ugyan az történt. 35 éves. Nem értem miért szórakozik? Olyan rosszul érzem magam most, azt hittem a második talin, hogy komolyan vesz engem. Hogy lehet kezelni az ilyeneket? Sose változnak? Ha megint megkeres később és azt mondja átgondolta és komolyan tud venni mire számítsak?

2022. ápr. 24. 17:50
 1/6 anonim ***** válasza:
36%
Aki ilyen szavakat használ az nem normális. Nyilván mindenki más is elmenekülne!
2022. ápr. 24. 17:53
 2/6 anonim ***** válasza:

Szóval ha jól értem, akkor egy Bolygó Hollandi és egyben Titanic típusú emberkével hozott össze sors. (Hol van, hol nincs és még "szívszorító" is.)

Nem jó kombináció, mert így csak az idődet vesztegeted vele.

Állítsd döntéskényszerbe! Megkérdezed tőle, hogy akkor most lesz is valami, vagy csak szotyiztok? :,D

2022. ápr. 24. 18:10
 3/6 anonim ***** válasza:
65%

Ostoba döntés volt belemenni a 2. randiba. Ennyire alja szint is elfogadható neked, hogy 1 hónapig semmibe néznek?

Élvezd akkor, de ne sírj utána, hogy miért nem becsülnek.

"Hogy lehet kezelni az ilyeneket?"

Törlöd és tiltod.

2022. ápr. 24. 18:48
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Úgy jártál,mint én. Felültettek mindkettőnket.

És tudjátok ez nem ilyen egyszerű…ha vannak az embernek érzései, alapvetően is érzékeny, igen empatikus, elnéző,akkor nehéz.főleg,hogy lehetnek egy embernek rosszabb időszakai. Nem jár a második esély valakinek? Szerintem igen.

Arról nem is beszélve,hogy,ha valaki patológiás hazudozó, olyan tutin nyomja,hogy csak későn esik le….

Sajnos velem egyetembe te belenyúltál. Legközelebb okosabbak leszünk,s jobban meghúzzuk azt a határt kevesebb együttérzéssel és megértéssel:)

2022. ápr. 24. 19:34
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

"Furcsának tartottam, hogy az első találkozáson felvetette az összeköltözést."

:DDDDD Innen tudod, hogy egy idiótával van dolgod...:D

2022. ápr. 26. 09:29
 6/6 anonim ***** válasza:
Mi lett végül ?
2023. szept. 2. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!