Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Szerintetek miért mondhatta...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Szerintetek miért mondhatta le másodszorra is a randit? 26L

Figyelt kérdés

Egyik kollégámtól kérte el a számomat, másnap már írt is. Mondta, hogy sokat dolgozik, szinte minden nap de elég aktív volt, minden nap, egész nap írogattunk még munkaidőben is. Aztán mondta, hogy a hétvégén (szombaton) lesz egy program ahová megy és hogy lenne kedvem vele menni. Igent mondtam neki. Mondta, hogy majd még jelentkezik, hogy pontosan mikor, mert a kocsija épp szervizben van, nem tudja mikor lesz kész. Aznap este írt, hogy ne haragudjak de sajnos lekell fújnunk a dolgot mert nem lesz kész a kocsija. Mondtam neki jó, nem probléma. Aztán egyből kérdezte is, hogy ettől függetlenül találkozhatunk vasárnap elmehetnénk valamit enni, inni, szívesen meghív. Igent mondtam rá. Tegnap óta nem jelentkezik, látom hogy mikor volt utoljára elérhető ráadásul az üzenetemet is megnézte, de nem válaszol.

Most nem értem, ha valójában nem akar semmit akkor minek kérdez rá másodszorra is, hogy találkoznék-e vele? Lehet megint közbejött neki valami, csak direkt nem ír, mert megint lemondani ciki lenne neki?

2021. szept. 19. 13:21
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

kevés az információ....

Biztosan nem nős vagy nem él kapcsolatban? Akkor szokott ilyen eltűnés előfordulni ha másik szálon keresztbe szerveznek az embernek és nem tud válaszolni mert lebukik!!!

2021. szept. 19. 13:32
 2/3 anonim ***** válasza:
90%
Van tobb nő, es a masik befoglalta az időpontot hamarabb
2021. szept. 19. 13:49
 3/3 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem is nő miatt van, az esélyes, hogy annyira nem komolyak a szándékai...
2021. szept. 19. 19:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!