Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ghostingolnak a fiúk az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ghostingolnak a fiúk az első találkozó után?

Figyelt kérdés

Teljesen értetlenül állok ehhez a felfogáshoz.. bárki akivel randiztam,vagy beültünk valahova beszélgetni, meginni valamit a találkozó után nem keresett, úgy elmegy mellettem mintha egy idegen lennék, de előtte mindig keresett a közösségi oldalakon, a személyes beszélgetésen úgy beszélt a jövőről, mintha ő még többet is szeretne velem lenni, aztán mindig ugyanaz történik.. Teljesen feleslegesnek érzem már a személyes talalkozokat mert tudom, hogy ez a vege… És nem értem ezt a férfi felfogást.

Ha a fotókon tetszem neki, akkor csak nem a külsőm taszítja el őket élőben, de valami miatt mégis mindig kioffolnak. (?)

20/L.

2021. okt. 29. 09:14
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

De mennyire. Elég rossz érzés, de hát mit lehet tenni.

Mondjuk én nem randizom aktívan. Ha minden hónapban ghostingolna valaki, nem bírnám

2021. okt. 29. 09:24
 2/22 anonim ***** válasza:
100%
Ne azon az oldalon ismerkedj ahol eddig
2021. okt. 29. 09:27
 3/22 anonim ***** válasza:
Altalában az ilyeneknek van bnoje es keresnek vmi mellékest. De annyira nem fontos mert otthon ugyis megkapják. Megnézi az "árut" es ennyi elég is volt.
2021. okt. 29. 09:28
 4/22 anonim ***** válasza:
100%
Lehet elonyosebbek a fotok, mint a valosag. Esetleg elviselhetetlen vagy eloben.
2021. okt. 29. 09:36
 5/22 A kérdező kommentje:

#1 Engem azért megtalálnak szimpatikus srácok, akiket személyesen is megismernék, mert már vágyom egy komoly kapcsolatra. Aztán mindig ez történik, de már én is kezdem feladni..

#2. Nem t*nderen meg más ilyen oldalakon ismerkedem, most pl egyetemre kerültem és onnan keresett meg egy srác, aki kioffolt és hát elég szarul esett a dolog..

2021. okt. 29. 09:39
 6/22 anonim ***** válasza:
0%
Beszelgessunk es deritsuk ki azt mondom
2021. okt. 29. 09:39
 7/22 A kérdező kommentje:

#4 Azt gondolom, hogy első találkozón azért nem derül ki annyi minden hogy megállapítsa, hogy elviselhetetlen lennék. Vagyis ahhoz nagyon előitéletesnek kell lennie a srácnak.

Egyébként egyaltalan nem gondolnám, hogy kellemetlenül viselkednék főleg első alkalmon, ez is egy érdekes dolog, hogy tök jól elbeszélgetünk, egy hullám hosszon vagyunk,még a remény ks megcsillan bennem, hogy dejó mennyire jól elbeszélgetünk, és akkor jön a csalódás, hogy hát nem…

2021. okt. 29. 09:43
 8/22 anonim ***** válasza:
6%

4-es jól írja.

Másik része meg ha mindenki lelép akkor elgondolkodnék, hogy a személyiségemmel is lehet valami gáz. Neten chatelsz, de élőben nem tudod előadni a művelt, visszafogott nőt hanem kb kiállhatatlan vagy akkor meg is van a probléma.

Volt olyan, hogy inkább offoltam egy bulit egy ilyen nő miatt. Az utcában lehetett hallani ahogy fennhangon röhög, közben meg posztolgatja a cukiskodós képeit.

2021. okt. 29. 09:44
 9/22 anonim ***** válasza:
0%

Kérdező

Én is beszélgettem egy csajjal neten, majd élőben ahogy beszélt hálát adtam az égnek, hogy nem is próbálkoztam.

2021. okt. 29. 09:47
 10/22 anonim ***** válasza:
100%

Előtte látott élőben? Nekem sok lány okozott már csalódást fotó után, és mivel nem kalandot keresek, vannak lehetőségeim, ezért inkább várok a számomra megfelelőre. Viszont én meg is mondom, hogy örültem a találkozásnak, de nem egymást keressük.

Szerintem ezen ne keseredj el, minket is kioffol egy tucat lány, ilyen a párkeresés. Majd jön az igazi

2021. okt. 29. 09:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!