Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért ghostingolnak a fiúk az első találkozó után?
Teljesen értetlenül állok ehhez a felfogáshoz.. bárki akivel randiztam,vagy beültünk valahova beszélgetni, meginni valamit a találkozó után nem keresett, úgy elmegy mellettem mintha egy idegen lennék, de előtte mindig keresett a közösségi oldalakon, a személyes beszélgetésen úgy beszélt a jövőről, mintha ő még többet is szeretne velem lenni, aztán mindig ugyanaz történik.. Teljesen feleslegesnek érzem már a személyes talalkozokat mert tudom, hogy ez a vege… És nem értem ezt a férfi felfogást.
Ha a fotókon tetszem neki, akkor csak nem a külsőm taszítja el őket élőben, de valami miatt mégis mindig kioffolnak. (?)
20/L.
De mennyire. Elég rossz érzés, de hát mit lehet tenni.
Mondjuk én nem randizom aktívan. Ha minden hónapban ghostingolna valaki, nem bírnám
#1 Engem azért megtalálnak szimpatikus srácok, akiket személyesen is megismernék, mert már vágyom egy komoly kapcsolatra. Aztán mindig ez történik, de már én is kezdem feladni..
#2. Nem t*nderen meg más ilyen oldalakon ismerkedem, most pl egyetemre kerültem és onnan keresett meg egy srác, aki kioffolt és hát elég szarul esett a dolog..
#4 Azt gondolom, hogy első találkozón azért nem derül ki annyi minden hogy megállapítsa, hogy elviselhetetlen lennék. Vagyis ahhoz nagyon előitéletesnek kell lennie a srácnak.
Egyébként egyaltalan nem gondolnám, hogy kellemetlenül viselkednék főleg első alkalmon, ez is egy érdekes dolog, hogy tök jól elbeszélgetünk, egy hullám hosszon vagyunk,még a remény ks megcsillan bennem, hogy dejó mennyire jól elbeszélgetünk, és akkor jön a csalódás, hogy hát nem…
4-es jól írja.
Másik része meg ha mindenki lelép akkor elgondolkodnék, hogy a személyiségemmel is lehet valami gáz. Neten chatelsz, de élőben nem tudod előadni a művelt, visszafogott nőt hanem kb kiállhatatlan vagy akkor meg is van a probléma.
Volt olyan, hogy inkább offoltam egy bulit egy ilyen nő miatt. Az utcában lehetett hallani ahogy fennhangon röhög, közben meg posztolgatja a cukiskodós képeit.
Kérdező
Én is beszélgettem egy csajjal neten, majd élőben ahogy beszélt hálát adtam az égnek, hogy nem is próbálkoztam.
Előtte látott élőben? Nekem sok lány okozott már csalódást fotó után, és mivel nem kalandot keresek, vannak lehetőségeim, ezért inkább várok a számomra megfelelőre. Viszont én meg is mondom, hogy örültem a találkozásnak, de nem egymást keressük.
Szerintem ezen ne keseredj el, minket is kioffol egy tucat lány, ilyen a párkeresés. Majd jön az igazi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!