Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Vajon tudja, hogy randira hívtam, vagy csak barátilag ment bele a találkozóba? Lehet konkrétabban kellett volna fogalmaznom?
Egy baráti összejövetelen megismertem múlt héten egy lányt, és már első blikkre nagyon szimpatikus volt. Beszélgettünk, jól kijöttünk, telefonszámot is cseréltünk egy kilátásban lévő, jövőbeni közös munka miatt.
A találkozó óta minden nap eszembe jutott. Kicsit utánanyomoztam, van-e párja épp (nincs), így végül tegnap úgy döntöttem, felhívom, és megkérdeztem tőle, hogy lenne-e kedve meginni velem valamit holnap este. Azonnal belement, nem is gondolkodott - és pont ez az, ami utólag szöget vert a fejembe.
Vajon tisztában van vele, mik a szándékaim? Se őt, se magamat nem szeretném kellemetlen helyzetbe hozni. Szerintetek? Vagy ez mindig lutri? Sosem hívtam még senkit el így randira.
Remélem :)
A virág elsőre nem túl sok? Nem venné pressziónak?
Pressziónak? Ez nem így működik. Ha nem akar veled összejönni, akkor udvariasan elutasít. Ha tetszel neki, egy szál rózsa nem presszió. Csak annyi a lényeg, ha esetleg elutasítana, hogy méltósággal viseld és ne sértődj be 5 éves módjára.
De 90% tetszel neki, ne parázd túl.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!