Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
2 hét napi irogatás után sem hív még el találkozóra a fiú, akkor valószínű, hogy nem is akar semmit?
Figyelt kérdés
Ráadásul egy városban is lakunk és heti szinten szoktam őt látni.2021. szept. 19. 14:55
2/9 anonim válasza:
Nem feltétlenül, van aki hónapokig írogat, mert valami perverz ötlete, hogy először meg akarja ismerni a másikat, meg ettől érzelmeket vár.
3/9 anonim válasza:
Nem értem ezeket az embereket, hogy mi a f*szért akarnak sietni ennyire...
4/9 anonim válasza:
Lehet, annyir azért nem akar tőled semmit. Elbeszélget veled, de ennyi, van neki más.
Vagy olyan gyámoltalan, hogy nem meri azt mondani, hogy találkozzunk.
Lény Te a férfi és mond neki egy időpontot, hogy találkozni szeretnél ele. ha nemet mond, akkor hagyd. Én pár nap múlva már biztos mondtam volna neked, hogy randizzunk!
5/9 anonim válasza:
Nem derul ki, milyen kontextusban kezdodott ez az irogatas.
6/9 anonim válasza:
Soka arra akarnak utazni hogy csak online(azaz minden tett nelkul)"bemelegitsék" a csajt, az érzelmeket taplaljon, online akarják fűzni arra is hogy majd lehessen csók is, es csak ugy látják az ertelmét a randinak ha a lány már félig "megvan", szabad az ut a tapihoz csókhoz esetleg szexhez is.
Az online pötyögesnél vagy ilyesmiknék a nyugis fotelből többet nem szándékoznak a kapcsolatba (ill annak alakulásába tenni)
7/9 anonim válasza:
*En helybol dobom az olyat is aki neten elore le akarja velem azt zongorazni h megcsokolhat e randin meg ilyesmiket.
9/9 anonim válasza:
Ha egy városban is laktok, akkor valószínű, hogy csetpartner vagy és helló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!