Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondott igent a találkozóra ha már megszakítottuk a kapcsolatot?
"Azt tudja hogy nem fog tudni lefektetni egy hétvége alatt, sokat lelkiztunk, ismer ennyire, úgyhogy nem ez az oka"
Először is de, megfog és te is akarni fogod. Másodszor ha nem is így lenne - így lesz - akkor is töltene időt egy számára szimpatikus nővel, egy hétvégén, minden kötelezettség nélkül, aztán mindenki folytatja az életét ahogy eddig.
Látom te is szereted megbonyolítani az életedet!
"racionális okokból jobb ha nem beszélünk ezentúl, csak üzleti ügyben. (az ország túlsó felében lakik és mindkettőnket helyhez köt a meló)"
Ezek alapján ha csak valaki el nem költözik, nem lesz ebből semmi komolyabb.
Én is jártam így, csak köztünk ettől jóval több volt, de a távolság miatt nem lett semmi belőle! Mai napig nem hevertem ki a lelki kötődést (talán soha nem fogom)!
Ha valaki belebonyolódik a "lelkizésbe", de nem akar költözni, akkor hosszú távon csak magának árt, ez saját tapasztalat!
Nyilván azért mondott igent a találkozóra, mert látni szeretne, ha már nem tudott aludni az éjjel! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!