Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért mondott igent a találkozóra ha már megszakítottuk a kapcsolatot?
Figyelt kérdés
Van egy férfi, aki üzleti együttműködés ügyben keresett meg instagramon. Aztán kiderült, hogy rengeteg közös érdeklődési pontunk van, így elkezdtünk csetelni meg telefonon beszélgetni napi szinten, barátkoztunk. 1-2 hét beszélgetést követően egyszer csak azzal hívott fel, hogy semmit nem tudott aludni éjjel, mert rajtam gondolkozott. Azon, hogy mi az, ami köztünk van, mert teljesen megbabonáztam pedig még nem is találkoztunk és csak rám tud gondolni. Nagyon meglepett, hogy így színt vallott. Én is így éreztem iránta amit visszafogottan jeleztem is felé. Ott akkor megmondta azt is, hogy hiába érez így irántam, racionális okokból jobb ha nem beszélünk ezentúl, csak üzleti ügyben. (az ország túlsó felében lakik és mindkettőnket helyhez köt a meló) Azért hozzá tette hogy aztán lehet összefutunk még valahol életünk során mivel sok a közös pont. Egyetértettem, hát azóta nem is nagyon beszéltünk. Eltelt 1 hónap, és most úgy adódott, hogy épp az ő városába kell utaznom néhány kollégával munka ügyben egy hétvégére. Hát én nem bírtam ki, mondtam neki, hogy ott leszek, ha gondolja összefuthatunk. Nagyon meglepődött és rögtön igent mondott. Szerintetek miért mondott igent? (Azt tudja hogy nem fog tudni lefektetni egy hétvége alatt, sokat lelkiztunk, ismer ennyire, úgyhogy nem ez az oka)2021. okt. 14. 10:51
11/12 anonim válasza:
8- "racionális okokból jobb ha nem beszélünk ezentúl, csak üzleti ügyben." - ebbe szerintem belefér egy család és gyerekek is
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!