Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Lányok, , volt már olyan, hogy egy pasitól többet reméltetek, aztán úgy találtátok hogy csak barátként tekint rátok, és ezért megszakitottatok vele minden (baráti) kapcsolatot?
Pl van egy fiú-lány barátság, a fiú találkozót kér. A lány belemegy, mert reméli hogy van valami (akár csak 50%-ig). Aztán nem lesz a beszélgetésen kivül semmi (a fiúnak megvan rá az oka),, és a lány úgy találja, hogy akkor többet nem akar találkozni a fiúval ilyen olyan hazugságokra hivatkozva.
Ilyen volt már nektek?
"akár csak 50%-ig"
Igen, ez pont az jelenti, hogy vagy van valami, vagy nincs. Most a második 50% jött be, szar ügy.
Én nem bírnám ki, hogy ne beszéljek vele...
16/L
már azt hittem rólam van szó, de látom nem :)
részisztően hasonló dolog történt velem is... igen, azt hittem lehet több is köztünk, mert nagyon bejön/bejött nekem a srác...találkozót kért, végülis nem lett belőle semmi. hozzáteszem nem rajtam múlt a dolog...de ettől függetlenül nem hibáztatom, gondolom meg van rá az oka, szeretem annyira, hogy megértem még akkor is ha nem mondja el, h mi van..h nincs ideje vagy valami. az elején nagyon nehéz volt, hogy nem mondja el mi van, egészen hanyagolta a témát ezért is gondoltam azt, hogy csak játszott velem, szóval lemondtam róla, beláttam nem lesz köztünk semmi, eltelt öt perc és irt h el ne felejtsem, h mit beszéltünk meg a múltkor, h találkozunk. hát ki voltam akadva, azthittem hátast dobok:)) nagyon örültem, de persze nem tartott sokáig az örömöm...ebből sem lett semmi:( és jobbnak láttam ha nem keresem, de nem birtam sokáig...több mint 2 hétig nem beszéltünk, betelt a pohár és megkérdeztem h most mivan, haragszik? aztmondta nem, mert nincs miért, de mostanában hosszúak a napjai, és ennyi. részemről ennyi volt, nem éri meg egy ilyenért szenvedni.
szóval kedves kérdező én tökéletesen megértem azt a lányt:D gondolom te vagy a fiú..azt tanácsolom, ha tetszik keresd meg és ténylg találkozzatok :) ne szenvedjen miattad, szerintem egy lány sem érdemli meg, hogy ilyen dolog miatt szenvedjen, vagy legalább beszéljétek meg. sok sikert:) hello
Az elozo valaszolonak igaza van:)
Ha tenyleg akarsz vlmt a lanytol akkor keresd meg,mondd el neki,ne felj attol h esetleg rosszul sulhet el az egesz,megeri!
En is ilyen helyzetben vagyok,na,csakhogy en lany vagyok...arra varok h megtudjam vegre h akar-e tobbet tolem a srac es ez igy naagyon rossz.
Szoval,beszelj vele!
15/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!