Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Lányok, volt már olyan, hogy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Lányok, volt már olyan, hogy egy pasitól többet reméltetek, aztán úgy találtátok hogy csak barátként tekint rátok, és ezért megszakitottatok vele minden (baráti) kapcsolatot?

Figyelt kérdés

Pl van egy fiú-lány barátság, a fiú találkozót kér. A lány belemegy, mert reméli hogy van valami (akár csak 50%-ig). Aztán nem lesz a beszélgetésen kivül semmi (a fiúnak megvan rá az oka), és a lány úgy találja, hogy akkor többet nem akar találkozni a fiúval ilyen olyan hazugságokra hivatkozva.

Ilyen volt már nektek?

2011. febr. 16. 14:01
 1/3 anonim válasza:
Ami aszt illeti ilyen még nem történt velem de ha ez az első ilyen találka volt akkor nem csoda, hogy csak beszélt lehet, hogy kicsit félénk, szerintem agy még neki egy lehetőséget!:)
2011. febr. 16. 15:58
 2/3 A kérdező kommentje:
én voltam az elszenvedő pasi, és a lány nem ad nekem lehetőséget, amúgy meg Lyézus Márija
2011. febr. 16. 16:16
 3/3 anonim válasza:
Amúgy milyen Jézus Mária?
2011. febr. 17. 21:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!