Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Fiúk! Eltudtok felejteni csak úgy hirtelen egy nagyon mély baráti kapcsolatot egy lánnyal?
Voltak olyan dolgok amik kicsit félreérthetőek voltak a fiú részéről , pl. olyanra gondolok h mondta h szép a szemem de nem pont így , meg elkérte az össze elérhetőségem , stb.
Szóval talán kicsit több is volt mint barátság.
Egy hamar biztos nem. Akkor igen, ha az a nagyon mély barátság átvált párkapcsolatra.
De a pattintás bizony felér egy sósavas fürdővel...
Első válaszoló vagyok.
Azt hiszem félreértettem a kérdésed. Azt hittem, hogy hosszú időn át tartó mély baráti kapcsolat után a fiú tovább akart lépni és kezdeményezett nálad.
Te pedig arra vagy kíváncsi, mivel te nem akarod őt, hogy ha meg mondod neki, hogy nem akarod partnernek akkor ez után le fogja-e tojni a fejedet. Erre a válasz igen.
Ha csak arról van szó, hogy hosszú ideig nagyon jó barátok voltatok, de valami miatt jó időre elkerültétek egymást és vajon emlékszik-e még rád, vagy barátnak tart-e még, akkor a válaszom az, hogy szerintem nem lehet csak úgy elfelejteni. Egy barát örökre az marad...
21F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!