Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Egy új szerelemmel el lehet...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Egy új szerelemmel el lehet felejteni egy 1 éves kapcsolatot?

Figyelt kérdés

17f vagyok a volt lány 16 éves :(

Tegnap összejött egyfässzal :(

Én meg egyedül vagyok de van egy lány aki teccik.

Ő segíthet elfelejteni,ha jobban megismerkedünk ?

2011. ápr. 21. 13:44
 1/7 anonim ***** válasza:
gondolj arra hogy a volt csajod mekkorákat fingik és akk megundorodsz tőle (hatásos elfelejtéés) :) xd
2011. ápr. 21. 13:46
 2/7 A kérdező kommentje:
jajj már értelmeset lécci :)
2011. ápr. 21. 13:47
 3/7 anonim válasza:

Szeríntem nemfog neked egy könnyen menni.

De ha nem a szívedre halgatsz hanem az eszedre, és összejössz azzal a lánnyal boldogabb lehetsz és elfelejted a régit.

Ui.: Egy tapasztalt

2011. ápr. 21. 13:48
 4/7 anonim ***** válasza:
első vagyok: bocsi a hülye válaszért, komolyra véve, szerintem próbáld meg elfelejteni, soha nem fogod tudni annyira, de szerintem egy másik lánnyal nem lehetne pótolni, de azért egy próbát megér!!
2011. ápr. 21. 13:49
 5/7 anonim válasza:
100%
én előző páromat iszonyúan szerettem.ÉS olyasmi cipőben járok mint te.végül kerestem vki mást és sokkal boldogabb vagyok a mostani kapcsolatomban!!
2011. ápr. 21. 13:52
 6/7 anonim ***** válasza:

1,5éves kapcsolatot felejtettem el így.

Vagyis mi úgy voltunk, hogy hétfőn kimondtuk a szünetet. Pénteken összejöttem a mostani barátommal, vele meg kedden szakítottam. Így jártam. Féltem tőle nagyon, elejében nagyon sokat gondoltam az ex-emre de már most kihevertem és teljesen beleestem a jelenlegi páromban. Már 1éve együtt leszünk.

22/l

2011. ápr. 21. 15:38
 7/7 A kérdező kommentje:
Köszi
2011. ápr. 21. 20:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!