Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Eltud engem felejteni a volt barátom ha még mindig szeret és folyamatosan tartjuk egymással a kapcsolatot?
Akkor most kérlek gondold végig amit kérdeztél...
Ha megvan, akkor tudod is a választ.
Segítő kérdés: te mikor tudsz valakit elfelejteni?
De. Nekem is sikerult a volt baratnomet ugyanigy.
RJ 19/F
Első válaszoló vagyok.
Ha tartod vele a kapcsolatot, akkor nehezebben fog elfelejteni. Ha minden nap MSN-eztek, akkor pláne hosszú idő kell neki (értsd: akár évek...)
Ha lesz valaki más a láthatáron, akkor viszont szinte azonnal elfelejt, de amint csalódik úgyis vissza fog táncolni hozzád.
Ha az a célod, hogy elfelejtsen, akkor ne tartsd vele a kapcsolatot. Igaz, hogy kegyetlennek tűnhet, de neki is jobb, hiszen más irányba tudja fókuszálni az energiáját.
Ha nem akarod, hogy elfelejtsen, akkor nyugodtan folytasd tovább.
U.i.: a srácok mindig remélnek, ha nem mondod meg neki határozottan, vagy nem úgy viselkedsz utána, akkor azt fogja hinni, hogy még mindig van esélye nálad.
U.i.2: a srácok nagy része nem szereti a "De maradhatunk barátok" mondatot, kivéve, ha még lát esélyt arra, hogy mégis (megint) összejöjjetek.
Szia!
Hát ezt pont fordítva van, ugyanis ő dobott engem, és nem szeretném ha elfelejtene engem :)
Igen, mindennap beszélünk msn-en amúgy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!