Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Randizás » Miért ghostingolnak a fiúk az...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért ghostingolnak a fiúk az első találkozó után?

Figyelt kérdés

Teljesen értetlenül állok ehhez a felfogáshoz.. bárki akivel randiztam,vagy beültünk valahova beszélgetni, meginni valamit a találkozó után nem keresett, úgy elmegy mellettem mintha egy idegen lennék, de előtte mindig keresett a közösségi oldalakon, a személyes beszélgetésen úgy beszélt a jövőről, mintha ő még többet is szeretne velem lenni, aztán mindig ugyanaz történik.. Teljesen feleslegesnek érzem már a személyes talalkozokat mert tudom, hogy ez a vege… És nem értem ezt a férfi felfogást.

Ha a fotókon tetszem neki, akkor csak nem a külsőm taszítja el őket élőben, de valami miatt mégis mindig kioffolnak. (?)

20/L.

2021. okt. 29. 09:14
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
Élőben már nem jössz be nekik, általában ennyi a magyarázat. Persze ezt megmondhatná, tisztességesebb lenne, csak egyszerűbb szó nélkül eltűnni, így egyre elterjedtebb a ghosting mindkét nem esetében.
2021. okt. 29. 09:54
 12/22 A kérdező kommentje:

Távolról a legtöbb látott már engem, után követtek be pl. Instán, meg írtak rám.

Elgondolkodtató, mivel én tényleg próbálok nyitott lenni a személyes találkozón, érdeklődő is vagyok, tehát egyáltalan nem flegma a stílusom. Meg tényleg, már páran bejátszották, hogy “ Na majd legközelebb elmegyünk ide, “ “úgyis beszélünk még” szóval ezekből a mondatokból nem úgy tűnt, hogy nem bírnának engem..

2021. okt. 29. 09:57
 13/22 anonim ***** válasza:
100%
Akkor még arra tudok gondolni, hogy bár jól elbeszélgettek a randin, de nem olyan vagy, mint amit ő keres egy potenciális barátnőben. Szóval lehet kedvel, de inkább csak barátilag és nem jössz be neki úgy.
2021. okt. 29. 10:08
 14/22 anonim ***** válasza:
Valami miatt mégse tetszették nekik és nem akarnak magyarázkodni, az okokat ecsetelni. Nem szép dolog, de ez a magyarázat. Engedd el majd eljön a te embered.
2021. okt. 29. 10:14
 15/22 anonim ***** válasza:
50%

“ Na majd legközelebb elmegyünk ide, “ “úgyis beszélünk még”

Azért az is érdekes lenne, hogy ezt hogy mondja.

"próbálok nyitott lenni a személyes találkozón, érdeklődő is vagyok, tehát egyáltalan nem flegma a stílusom"

Ezeknek az ellentéte nem a flegma:)

2021. okt. 29. 10:14
 16/22 anonim ***** válasza:
Nőként írom sajnos legtöbbször az az oka, hogy másnak képzeltek a képek alapján. Nekem is volt már úgy, pedig semmi Photoshop semmi nem volt a képen. De élőben mégis más. Ez ilyen , el kell fogadni. Van amikor én is másképp képzeltem a férfit mint a képen kinézett ….
2021. okt. 29. 11:54
 17/22 anonim ***** válasza:
Valószínűleg nem jössz be nekik. Nem feltétlem külsőre, a viselkedésed, ahogy beszélsz, akármi. Más kérdés, hogy az mennyire gáz, hogy gyávák annyit mondani, hogy bocs, nem.
2021. okt. 29. 12:00
 18/22 anonim ***** válasza:
100%
Valószínűleg nem a megfelelő férfiakat "vonzod be". Ha sorozatban azt tapasztalod, hogy mindegyik gyáva megmondani, hogy nem akar folytatást, akkor valószínű, hogy egy bizonyos személyiségtípus bukik rád valamiért, számukra vagy vonzó. Megoldás lehet, ha kicsit foglalkozol önismerettel, hogy miért lehet ez így, illetve ha te magad válsz nyitottabbá, kezdeményezőbbé másfajta személyiségű férfiak felé.
2021. okt. 29. 12:44
 19/22 anonim ***** válasza:
6%

"Ha sorozatban azt tapasztalod, hogy mindegyik gyáva megmondani, hogy nem akar folytatást, akkor valószínű, hogy egy bizonyos személyiségtípus bukik rád valamiért, számukra vagy vonzó"

Úristen:D Igen valószínűleg, ha mindenki otthagyja sorozatban akkor bennük van a hiba:D Te ezt tényleg komolyan gondolod?:D

2021. okt. 29. 12:47
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Az elso szemelyes talalkozon tudta, hogy semmit, azaz Semmit nem szeretne veled. Lehet, hogy fizikai vonzalom megsem volt pl.

Barmennyire faj, egy szepen egyenesen kimondott igazsag sokkal jobban fajna. Az is, ha otszor jonne el randira ugy, hogy tudja mar, hogy nem ilyennek kepzelt, es innia kene ahhoz, hogy egyszer szex legyen es utana tunjon el.

2021. okt. 29. 12:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!